10 Φεβρουαρίου 2022
Δημοσίευση07:48

Δολοφονία Άλκη: Δικηγόρος 20χρονου Αλβανού: Έρχεται να παραδοθεί – Στον ανακριτή ακόμη τρεις συλληφθέντες (Βίντεο)

Την πρόθεσή του να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές εκφράζει μέσω του δικηγόρου του ο Αλβανός που διαφεύγει για τη δολοφονία του Άλκη.

Δημοσίευση 07:48’
opy1kk1644479451576

Την πρόθεσή του να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές εκφράζει μέσω του δικηγόρου του ο Αλβανός που διαφεύγει για τη δολοφονία του Άλκη.

Με μυστικότητα και από την πλαϊνή πύλη του Δικαστικού Μεγάρου στη Θεσσαλονίκη έφτασαν το πρωί της Πέμπτης τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις νεαροί θα βρεθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας και θα απολογηθούν για τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα που ο 19χρονος Άλκης ξεψύχησε μετά από χτύπημα με δρεπάνι.

 Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος Γ.Κ., τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση.

πηγή βίντεο+φωτο: thesstoday

 

Δικηγόρος Αλβανού που διαφεύγει: «Θα παραδοθεί στις ελληνικές αρχές – Είναι συντετριμμένος»

Ο δικηγόρος του 20χρονου που είχε διαφύγει στην Αλβανία και καταζητούνταν επιβεβαίωσε ότι ο εντολέας του αναμένεται να παραδοθεί τις επόμενες ώρες στις αλβανικές αρχές και θα ακολουθήσει η διαδικασία έκδοσης στην Ελλάδα.

Ο δικηγόρος του, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως έχει επικοινωνήσει με τον 20χρονο και τον ενημέρωσε πως θα παραδοθεί στις αλβανικές Αρχές και θα ζητήσει να εκδοθεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο νεαρός ισχυρίζεται ότι είχε περιφερειακό ρόλο στο έγκλημα.

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των Ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του» δήλωσε ο συνήγορός του.


σχετικα αρθρα