23 Οκτωβρίου 2020
Δημοσίευση18:24

Έφτασαν στις φυλακές οι χρυσαυγίτες – Δείτε καρέ καρέ τη μεταγωγή τους -Ύβρεις πριν μπουν στις κλούβες

Οι κρατούμενοι αναμένεται να βρεθούν αρχικά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ακολουθώντας αρχικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πριν μεταφερθούν στα κελιά τους.

Δημοσίευση 18:24’
y4r71v1603461945390

Οι κρατούμενοι αναμένεται να βρεθούν αρχικά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ακολουθώντας αρχικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πριν μεταφερθούν στα κελιά τους.

Το δρόμο προς τις φυλακές πήραν τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και μεταφέρθηκαν σε κέντρα κράτησης τεσσάρων διαφορετικών σημείων της χώρας.

Η πλειονότητα των καταδικασθέντων και δη τα διευθυντικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μεταφέρθηκαν στις φυλακές Δομοκού, σε ειδικά διαμορφωμένα κελιά που προορίζονταν για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού και ήταν απομονωμένα από τους υπόλοιπους χώρους.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θα έχουν καμία επαφή με τους άλλους κρατούμενους τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ ορισμένοι θα προαυλίζονται ξεχωριστά, λόγω των τεταμένων σχέσεων μεταξύ τους. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, οδηγήθηκε στις φυλακές στο Μαλανδρίνο, άλλοι στις φυλακές Νιγρίτας και οι υπόλοιποι στα Τρίκαλα.

3t74ta1603477318208

Οι κρατούμενοι αναμένεται να βρεθούν αρχικά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ακολουθώντας αρχικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πριν μεταφερθούν στα κελιά τους. Η πλειοψηφία των καταδικασθέντων (35) διανυκτέρευσε το βράδυ της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, με μόλις δύο να κρατούνται εκτός Αττικής.

Ύβρεις χρυσαυγιτών

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που έφευγε σήμερα το μεσημέρι η κλούβα με τους φυλακισθέντες, οι Χρυσαυγίτες εκτόξευαν αισχρές ύβρεις κατά της προέδρου της δίκης της Χρυσής Αυγής, Μαρίας Λεπενιώτη, η οποία ουσιαστικά τους έστειλε στη φυλακή παρά την αντίθετη άποψη της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των καναλιών και συνολικά των ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς, με την Αστυνομία να τον αναζητεί, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εφόδους σε τρεις από τις τέσσερις οικίες ιδιοκτησίας του, οι τρεις στην Αττική, (Παπάγου, Ίλιον) και μία στα Ιωάννινα που αναμένεται. Πλέον όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τον εντοπισμό του φυγόποινου υψηλόβαθμου στελέχους και πρώην βουλευτή της ΧΑ.

Δείτε καρέ καρέ τις μεταγωγές των χρυσαυγιτών:


σχετικα αρθρα