2 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση14:08

Έγκλημα στην Καβάλα: Τα λόγια της Άννας πριν την τραγωδία – Η επιτυχημένη πορεία και ο έρωτας που κατέληξε σε έγκλημα

Η Άννα Kruse ήταν ένα παιδί ταλέντο. Από την ηλικία των 12 ετών δημιούργησε τον πρώτο της ιστότοπο με photoshop.

Δημοσίευση 14:08’
4kkxi1664720352610 scaled

Η Άννα Kruse ήταν ένα παιδί ταλέντο. Από την ηλικία των 12 ετών δημιούργησε τον πρώτο της ιστότοπο με photoshop.

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι η αγάπη για τη ζωή για τις στιγμές και τις προκλήσεις ώστε να συνεχίζω να μαθαίνω πάντα» Αυτά είναι τα λόγια της Άννας, της 31χρονης που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της στην Λεκάνη Καβάλας μαζί με το μωρό τους.

Με αυτά τα λόγια συστηνόταν σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από το επάγγελμά της, φωτογράφος.

«Είμαι μισή Γερμανίδα και μισή Ελληνίδα» έγραφε στην ιστοσελίδα της και η αρχή του τέλους ουσιαστικά άρχισε να γράφεται πριν από τέσσερα χρόνια όταν ήρθε στο χωριό της μητέρας της για να κάνει ένα λεύκωμα.

lmpa6o1664720239422

Εκεί γνώρισε τον 56χρονο. Ερωτεύθηκαν και ζούσαν μαζί… μέχρι τον περασμένο Ιούλιο.

Η Άννα Kruse ήταν ένα παιδί ταλέντο. Από την ηλικία των 12 ετών δημιούργησε τον πρώτο της ιστότοπο με photoshop. Όταν τελείωσε το λύκειο στη Γερμανία όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε από πατέρα Γερμανό και μητέρα Ελληνίδα πήγε στην Νέα Υόρκη για σπουδές  κάνοντας παράλληλα πρακτική άσκηση σε ένα εργαστήριο ασπρόμαυρης φωτογραφίας. Το marketing μπήκε στη ζωή της… Ταλαντούχα παίρνει το ένα πτυχίο μετά το άλλο.

8893j91664720352610

Η ιδέα για να έρθει στην Ελλάδα και στον τόπο καταγωγής της μητέρας της δημιουργείται εξαιτίας της πτυχιακής της .Ερωτεύεται τον τόπο και τον Λάμπη… Αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπά… τη φωτογραφία. Το λεύκωμα για τη Λεκάνη Καβάλας ολοκληρώνεται με μεγάλη απήχηση αλλά η Άννα δεν είναι καλά στη σχέση της με τον δολοφόνο της ίδιας και του παιδιού της…

h1yhp41664720352611

Ο μικρός Στέλιος έρχεται στη ζωή πριν από 10 μήνες αλλά η σχέση του ζευγαριού έχει ήδη κλονισθεί. Εκείνη το παλεύει μέχρι το καλοκαίρι. Εκείνος τη ζηλεύει αφόρητα και έχει μία κακή συμπεριφορά απέναντί της. Την απειλή εκείνη τον μαγνητοφωνεί γιατί τον φοβάται.

«Δεν θέλω να τον εξαγριώσω θα πάω με το παιδί στο μαντρί. Αν δεν  έρθω σε μία ώρα να έρθετε να με πάρετε» ήταν τα τελευταία λόγια της Άννας σε γειτόνισσα της που την προειδοποίησε να μην πάει στον 56χρονο… Δεν την άκουσε… Ήταν η τελευταία της βόλτα μαζί με τον μοναχογιό της. Πριν την εκτελέσει είδε να σκοτώνει τον Στέλιο της.

Εκείνος πίστευε ότι θα έφευγε για πάντα στη Γερμανία με το παιδί. Τραγική ειρωνεία: Η Άννα δεν είχε σκοπό να φεύγει από την Καβάλα και είχε νοικιάσει και σπίτι…

7mr3981664720352611


σχετικα αρθρα