25 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση05:33

Έκκληση για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται – Τα είδε ο πατέρας τους σώα στην τηλεόραση!

“Είναι αδιανότητο τρεις ημέρες δύο κορίτσια που έχουν διασωθεί τελικά να αγνοούνται], είπε ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Β. Ανδριόπουλος.

Δημοσίευση 05:33’
screenshot 273

“Είναι αδιανότητο τρεις ημέρες δύο κορίτσια που έχουν διασωθεί τελικά να αγνοούνται], είπε ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Β. Ανδριόπουλος.

Έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με δύο δίδυμα κοριτσάκια 9 ετών, τα οποία αγνοούνται, παρότι εμφανίζονται σε βίντεο να αποβιβάζονται από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας το βράδυ της Δευτέρας.

Τα κοριτσάκια, Σοφία και Βασιλική, παραμένουν άφαντα χωρίς ούτε η Πυροσβεστική ούτε το Λιμενικό να έχουν καταγράψει τα στοιχεία τους. Ο πατέρας τους κ. Φιλιπόπουλος είδε τα παιδιά του σε πλάνο του τηλεοπτικού σταθμού Αλφα, μέσα στο καΐκι, τα οποία με τη βοήθεια άλλων επιβατών βγαίνουν ζωντανά στο λιμάνι της Ραφήνας.

“Σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός δίνει μεγάλη βαρύτητα σε υατό το θέμα. Τα δύο μικρά κοριτσάκια 9 ετών αγνοούνται. Η Σοφία και η Βασιλική είναι δίδυμες. Σε βίντεο φαίνονται καθαρά τα δύο παιδιά. Κάνουμε παράκληση σε όλους τους ανθρώπους που ήταν πάνω στο σκάφος, να απευθυνθούν στην αστυνομία, στην πυροσβεστική ή στο λιμενικό και να δώσουν έστω και την παραμικρή, ή περιττή πληροφορία. ΓΙα εμά ςμπορεί να είναι πολύ σημαντική” είπε ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Β. Ανδριόπουλος.

Τα παιδιά έχουν ύψος 1,30 μ. 

“Είναι αδιανότητο τρεις ημέρες δύο κορίτσια που έχουν διασωθεί τελικά να αγνοούνται. Κάνω έκκληση στον χειριστή του σκάφους, τους ανθρώπους που επέβαιναν, τους ανθρώπους που υποδέχθηκαν τα δύο κοριτσάκια στο λιμάνι της Ραφήνας. Ακόμα και η πιο απλή πληροφορία θα μας κατευθύνιε και θα μας οδηγήσει κάπου” καταλήγει ο κ. Ανδριόπουλος. 

Διαβάστε επίσης:
►Πατέρας είδε τα αγνοούμενα παιδιά του στην τηλεόραση και δεν μπορεί να τα βρει

 


σχετικα αρθρα