Υγειονομική οδηγία για τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ή επιθυμούν να επισκεφθούν την Ελλάδα εξέδωσε η αμερικανική πρεσβεία μετά τα αυξημένα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας.
Η εν λόγω οδηγία αναρτήθηκεχθες Πέμπτη 23 Αυγούστου, οπότε και ο αριθμός όταν ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τους 11.
Η Αμερικανική Πρεσβεία καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να λάβουν προληπτικά μέτρα, όπως η χρήση εντομοαπωθητικών όταν βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, να φορούν μακριά παντελόνια ή μακρυμάνικες μπλούζες, να κλείνουν πόρτες και παράθυρα να καθαρίζουν χώρους αναπαραγωγής κουνουπιών (όπως στάσιμα νερά στις γλάστρες) κ.λ.π.
Παράλληλα τους καλούν να παρακολουθούν τα μέσα ενημέρωσης για νεότερες εξελίξεις.
ολες οι ειδησεις
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» – Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Δείτε πόσο θα χιονίσει σε Αττική, Ανατολική Στερεά και Εύβοια έως το βράδυ της Δευτέρας
- Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλονται οι αυριανές εξετάσεις στα πανεπιστήμια της Αττικής
- Super League: Στην κορυφή ξανά ο Παναθηναϊκός – Κέρδισε 2-0 την Λαμία (Βίντεο)
- Συνταξιούχοι: Νέα μέτρα στήριξης – Τέσσερα προεκλογικά δώρα – Επικουρικές και στο βάθος αναδρομικά
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr