15 Αυγούστου 2022
Δημοσίευση10:20

Η κατάθεση του ειδικού φρουρού για τον πρώην παίκτη ριάλιτι που «μπούκαρε» στο Εφετείο με 1,5 εκατομμύριο ευρώ και ναρκωτικά: «Μου είπε ότι ήθελε να πάει φυλακή»

Όπως αποκάλυψε το newpost, στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν έλεγε ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί καθώς αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα.

Δημοσίευση 10:20’

Όπως αποκάλυψε το newpost, στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν έλεγε ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί καθώς αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ειδικός φρουρός που ήταν σε διαταγμένη υπηρεσία το περασμένο Σάββατο όταν στις 08:40 είδε ξαφνικά μπροστά του τον πρώην παίκτη ριάλιτι  με το αυτοκίνητο του .Στην κατάθεσή του περιγράφει καρέ καρέ τι έγινε  στο σημείο και τι του είπε ο 34χρονος Β.Γ:

«Την 08.40 εισήλθε στο χώρο στάθμευσης του Εφετείου  το υπ’ αριθμόν … αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού χωρίς να σταματήσει στο σήμα που του έκανα για τον τυπικό έλεγχο  προ της εισόδου του. Αφού εισήλθε  στάθμευσε κανονικά και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ένας άνδρας μελαχρινός μετρίου αναστήματος ο οποίος με πλησίασε  και μου είπε πως ήθελε να πάει στη φυλακή. Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να μπει φυλακή και μου απάντησε πως δεν είναι καλά και θέλει να πάει φυλακή. Όταν τον ρώτησα   η γυναίκα του που είναι μου είπε ότι δεν έχει κάποια σχέση μαζί της και ότι έχει ναρκωτικά μαζί του. Σε ερώτησή μου αποκρίθηκε πως λέγεται Β.Γ και διαμένει στην οδό … στην Ηλιούπολη. Καθ’ όλη την επικοινωνία μας ήταν ήρεμος και κατευθυνθήκαμε  προς το όχημά του το οποίο είχε αρκετά πράγματα. Στον έλεγχο που έκανα στο όχημα με συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένα αρκετά μεγάλο ποσό σε χαρτονομίσματα καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Άμεσα ενημέρωσα τον επόπτη της υπηρεσίας και κατέφθασε στο σημείο πλήρωμα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

Η νοσηλεία στο Δαφνί και η απολογία του 34χρονου

Με εντολή ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι μεταφέρθηκε στο Δαφνί καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Όπως αποκάλυψε το newpost, στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν έλεγε  ότι προσήλθε αυτοβούλως να παραδοθεί  καθώς αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να ασχολείται με αυτή τη δραστηριότητα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις ανέφερε ότι δεν είχε  κάποιο συνεργάτη  στη διακίνηση των ναρκωτικών ωστόσο απέφυγε να κατονομάσει  τόσο τον προμηθευτή ή τους προμηθευτές των ναρκωτικών ουσιών καθώς και περαιτέρω λεπτομέρειες  για το σκέλος  της διακίνησης των ναρκωτικών από τον ίδιο. Επίσης παρά το γεγονός ότι δεν είχαν σκοπό οι αρχές να ερευνήσουν όλα τα κινητά που κατέσχεσαν εκείνος  επέμενε  και έλεγε ότι δεν ήθελε επ ουδενί να ερευνήσουν ορισμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στον 9ο ανακριτή όμως αν το κρίνουν οι γιατροί η απολογία του μπορεί να πάρει παράταση.


σχετικα αρθρα