14 Φεβρουαρίου 2022
Δημοσίευση07:14

Κούγιας: «Είμαστε πολύ κοντά στο 12ο μέλος της συμμορίας – Όλοι θα καταδικαστούν» (Βίντεο)

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι «όλοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή.

Δημοσίευση 07:14’
q1a4ih1616500164510 scaled

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι «όλοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή.

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του 12ου μέλους της συμμορίας σύμφωνα με την αστυνομία», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, σημειώνοντας πως εκείνος δεν έχει κάποια άλλη πληροφόρηση πέραν από το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε ότι «όλοι οι συλληφθέντες αρνούνται ότι έχουν λάβει μέρος στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή, λέγοντας πως σε ερωτήσεις αν κρατούσαν το μαχαίρι ή το δρεπάνι απαντούν ότι τους έπεσε και το έπιασε κάποιος άλλος. Πλέον περιμένουμε τα αποτελέσματα από το dna και των αποτυπωμάτων για να φανούν οι πραγματικοί ένοχοι».


Καλό θα ήταν, είπε ο κ. Κούγιας, να είχαν δώσει όλα τα στοιχεία που πρέπει ώστε με τον τρόπο αυτό να δείξουν ότι έχουν καταλάβει τι έχουν πράξει γιατί ο Άλκης είχε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι όπως και το θανατηφόρο χτύπημα στο πόδι. Αυτοί είναι οι αυτουργοί, τόνισε και υπογράμμισε ότι «ανεξάρτητα με το ποιος χτύπησε τον Άλκη όλοι θα καταδικαστούν. Έχει αλλάξει ο ποινικός κώδικας και αν κάποιος αποδειχθεί ότι είναι το σημαντικό πρόσωπο στη δολοφονία του κινδυνεύει να καταδικαστεί και με μεγαλύτερη ποινή».

Αναφερόμενος στους συνδέσμους των ομάδων, έφερε παράδειγμα τι γίνεται στη Λάρισα, όπου εκεί βρίσκουν μια παράγκα, τη βάφουν στα χρώματα της ομάδας και ακολούθως εκεί γίνεται η αποθήκη των όπλων αλλά και οι συγκεντρώσεις τους όπου κάνουν τα σχέδια τους. Ο κ. Κούγιας υπογράμμισε ότι θα πρέπει σε κάθε μεγάλη πόλη να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα που να ασχολείται μόνο με αυτούς τους συνδέσμους, όπως το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.


σχετικα αρθρα