22 Αυγούστου 2021
Δημοσίευση09:22

Λουκέτο επτά ημερών στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης – Τι συνέβη

Έγινε έφοδος της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

Δημοσίευση 09:22’
3pji6t1625681460191

Έγινε έφοδος της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

Παραβάσεις ως προς την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας διαπιστώθηκαν στο κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, στο πλαίσιο ελέγχου για τα μέτρα κατά της πανδημίας, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, που είχαν σαν συνέπεια την επιβολή προστίμου και το επταήμερο λουκέτο.

Ειδικότερα, κλιμάκια της οικονομικής αστυνομίας και της ασφάλειας Αττικής εισήλθαν στο κέντρο λίγο πριν τις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και επέβαλαν διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, καθώς διαπιστώθηκε ότι στον δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ατόμων, οι πέντε εξ αυτών δεν έφεραν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. Επιπλέον, επέτρεπε σε πελάτες να βρίσκονται μόνο όρθιοι και δεν είχε αναρτηθεί έντυπη ή ηλεκτρονική επιγραφή ως προς τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα ακολουθήσει η διαδικασία σφραγίσματος του καταστήματος λόγω των παραβάσεων για επτά ημερολογιακές ημέρες. Το σφράγισμα θα ξεκινήσει να ισχύει από την επόμενη μέρα της παράβασης.

Την ίδια στιγμή, σε έλεγχο που έγινε για την έκδοση αποδείξεων, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ενώ από την καταγραφή των απασχολούμενων στην εν λόγω επιχείρηση, προέκυψε πως πρόκειται για 60 άτομα που είχαν καταχωρηθεί κανονικά στους πίνακες προσωπικού.


σχετικα αρθρα