26 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση14:59

Την Τετάρτη δικάζεται ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρσία

Αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δημοσίευση 14:59’
garcia86561

Αφέθηκε ελεύθερος έως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αναβολή ζήτησε και πήρε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, που κατηγορείται για τη ρίψη κορδέλας ταμειακής μηχανής κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία.

Ο 27χρονος θα δικαστεί την Τετάρτη και το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο έως τότε. 

Εις βάρος του , ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών Χρήστος Καραγιάννης -ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε νωρίτερα- άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Οι συγκεκριμένες πράξεις, σε βαθμό πλημμελήματος, συνδέονται με το Νόμο περί Αθλητισμού και είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για δράστη που χαρακτηρίζεται ως “ιδιαίτερα επικίνδυνος”.

Αυτό επειδή, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο ίδιος, κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί άλλες τρεις φορές για περιστατικά συνδεόμενα με την αθλητική βία, την πρώτη ανήλικος.

Ακόμη, επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια που ακολούθησαν της ματαίωσης του αγώνα, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.


σχετικα αρθρα