4 Οκτωβρίου 2022
Δημοσίευση05:18

Θρίλερ στην Ιεράπετρα: Αγνοείται τουρίστας σε παραλία – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Δημοσίευση 05:18’
vu4z3k1664860821282

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό Γερμανού τουρίστα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σε παραλία της Ιεράπετρας

Δηλώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, 3 Οκτωβρίου η εξαφάνιση 73χρονου Γερμανού τουρίστα ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην έξοδο της Ιεράπετρας προς Σητεία και το απόγευμα είχε κατέβει στην παραλία για μπάνιο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην παραλία έχουν βρεθεί τα προσωπικά του είδη, ο ίδιος όμως αναζητείται από τις αστυνομικές και τις λιμενικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γερμανός τουρίστας έμενε σε ξενοδοχείο μακριά από την ακτή και είχε κατέβει με τα πόδια στην παραλία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ξαπλωμένος σε ξαπλώστρα ενός γειτονικού ξενοδοχείου.

Εκεί σύμφωνα με τις πηγές παρήγγειλε μία μπύρα, την ήπιε και μετά εξαφανίστηκε. Στο σημείο αυτό μάλιστα βρήκαν οι αστυνομικοί ένα σακίδιο πλάτης με όλα τα προσωπικά αντικείμενά του μέσα.

Η σύζυγός του είχε μείνει στο ξενοδοχείο και αφού δεν επέστρεψε τον αναζήτησε. Μέχρι αργά το βράδυ οι αρχές που τον αναζητούσαν είχαν σαρώσει την αμμουδιά, ενώ θα συνεχίσουν να τον αναζητούν με τις έρευνες να επικεντρώνονται και στην θάλασσα.

Ο άνδρας σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

πηγή:neakriti.gr


σχετικα αρθρα