22 Ιουλίου 2020
Δημοσίευση04:09

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Το DNA θα δώσει απαντήσεις – Πού εμφανίστηκε τελευταία φορά ζωντανή η 16χρονη

Η τελευταία φορά που καταγράφηκε ζωντανή η ανήλικη ήταν στη συνοικία του Βαρουσίου, που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου και βρέθηκε νεκρή.

Δημοσίευση 04:09’
v99gku1595391068227

Η τελευταία φορά που καταγράφηκε ζωντανή η ανήλικη ήταν στη συνοικία του Βαρουσίου, που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου και βρέθηκε νεκρή.

Συνεχίζεται το θρίλερ στα Τρίκαλα με τις αρχές που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης να προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της 16χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η τελευταία φορά που καταγράφηκε ζωντανή η ανήλικη ήταν στη συνοικία του Βαρουσίου, που βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, όπου και βρέθηκε νεκρή. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η 16χρονη καταγράφηκε σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας σπιτιού να περπατάει μόνη της με κατεύθυνση προς τον λόφο του Προφήτη Ηλία, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

«Κλειδί» θεωρείται η εξέταση του DNA τόσο από τα ρούχα και το σώμα του κοριτσιού όσο και από τη στέγη της εκκλησίας και το έδαφος, όπου βρέθηκε νεκρή, με τους αστυνομικούς να ελπίζουν ότι θα βρεθεί κάποιο στοιχείο για το εάν υπήρχε και κάποιο άλλο άτομο μαζί της, τις επίμαχες ώρες. Σε αυτό το πλαίσιο ερευνώνται και τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων που δεν ανήκουν στην ανήλικη.

Ένα ακόμη ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές, είναι τι ήταν αυτό που άλλαξε ξαφνικά τη διάθεση του κοριτσιού το επίμαχο βράδυ. Και αυτό γιατί στις 3 τα ξημερώματα εμφανιζόταν χαρούμενη σε μηνύματα που αντάλλαξε με γνωστούς της, ωστόσο, λίγη ώρα μετά η διάθεσή της άλλαξε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ήδη αρκετοί είναι οι κάτοικοι των Τρικάλων που έχουν σπεύσει να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση που έκανε ο δικηγόρος της σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν προκύπτει κάτι αξιόλογο. Η οικογένεια του κοριτσιού φαίνεται διατεθειμένη να προσλάβει ιδιωτικό ντεντέκτιβ προκειμένου να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη με το παιδί τους.


σχετικα αρθρα