22 Ιουλίου 2022
Δημοσίευση06:46

Τρόμος στον Κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ – Κατάρρευσε τμήμα της οροφή την ώρα της προβολής (Βίντεο)

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ

Δημοσίευση 06:46’
2lzudsp1658472433877

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του κινηματογράφου ΙΝΤΕΑΛ

Δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στον κινηματογράφο Ideal αντίκρισαν τον τρόμο, αφού κατά τη διάρκεια προβολής ταινίας το μεσημέρι της Πέμπτης (21/07) κατέρρευσε τμήμα της οροφής προκαλώντας πανικό. Οι θεατές άκουσαν ένα δυνατό κρότο και είδαν το ταβάνι της κινηματογραφικής αίθουσας να καταρρέει.

«Ακούγεται ένας τρομερός θόρυβος, χαμηλώνουν τα φώτα και βλέπω δεξιά μου την οροφή, ένα κομμάτι της, στην κυριολεξία να καταρρέει» είπε στην κάμερα του Mega ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζουμπουλάκης ο οποίος βρισκόταν στον εξώστη και διατηρώντας τη ψυχραιμία του φωτογράφησε το αποτέλεσμα της κατάρρευσης του διπλανού κτιρίου στην οροφή της κινηματογραφικής αίθουσας.«Έγινε μια κατάρρευση του διπλανού κτιρίου πάνω στο Ideal γιατί είδα μπάζα» είπε ο δημοσιογράφος.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα το οποίο απέκλεισε το σημείο καθώς παραμένει ο κίνδυνος για τους διερχόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, για την επικινδυνότητα του κτιρίου που εφαπτόταν με το Ideal, είχαν γίνει επίσημες αναφορές χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η κινηματογραφική αίθουσα ήταν γεμάτη δημοσιογράφος καθώς πραγματοποιούνταν ειδική προβολή ταινίας για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


σχετικα αρθρα