current views are: 1

7 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση08:00

Συναυλία- αφιέρωμα στο Ηρώδειο για τη Δόμνα Σαμίου

Οι φίλοι της μουσικής θα τιμήσουν τη Δόμνα Σαμίου, αύριο Κυριακή, στο Ηρώδειο, σε μία συναυλία – αφιέρωμα- υπό τον τίτλο «Έχε γεια, πάντα γεια».

Δημοσίευση 08:00’
αρθρο-newpost

Οι φίλοι της μουσικής θα τιμήσουν τη Δόμνα Σαμίου, αύριο Κυριακή, στο Ηρώδειο, σε μία συναυλία – αφιέρωμα- υπό τον τίτλο «Έχε γεια, πάντα γεια».

Οι φίλοι της μουσικής θα τιμήσουν τη Δόμνα Σαμίου, αύριο Κυριακή, στο Ηρώδειο, σε μία συναυλία – αφιέρωμα- υπό τον τίτλο «Έχε γεια, πάντα γεια». Πολλοί από τους μόνιμους μουσικούς συνεργάτες της αλλά και τραγουδιστές που συνεργάστηκαν μαζί της όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Διονύσης Σαββόπουλος θα είναι εκεί.

Συγκεκριμένα τραγουδούν: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτη, Βαγγέλης Δημούδης, Καρούνης Ζαχαρίας, Αντώνης Κυρίτσης, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Κατερίνα Παπαδοπούλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Σάββας Σιάτρας, Ηλίας Υφαντίδης και η Χορωδία του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Δημοτικής Μουσικής Δόμνα Σαμίου.


«Δεν είμαι τραγουδίστρια με την επαγγελματική σημασία της λέξης, δεν τραγουδάω σε δημοτικά κέντρα ή σε πανηγύρια για τη διασκέδαση μιας ορισμένης πελατείας. Τραγουδώ μόνο όπου πιστεύω πως εξυπηρετώ τη διατήρηση και τη διάδοση του δημοτικού τραγουδιού, έτσι ατόφιο όπως έφτασε σε εμάς από την παράδοση», έλεγε η αξέχαστη Δόμνα Σαμίου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιώργος Σκεύας και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιώργος Παπαδάκης.

Εισιτήρια: 30€ (Ζώνη Α), 15€ (Άνω διάζωμα), 10€ (Φοιτητικό, ΑΜΕΑ).