current views are: 1

30 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση18:03

«Όλα για τη μητέρα μου» στο θέατρο Ακροπόλ

Η ιδιόμορφη τρέλα του μάς επισκέπτεται για να μας παρασύρει σε ένα σύμπαν γεμάτο ακραία συναισθήματα. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ βγαίνει από το «πανί» και ανεβαίνει στη σκηνή!

Δημοσίευση 18:03’
αρθρο-newpost

Η ιδιόμορφη τρέλα του μάς επισκέπτεται για να μας παρασύρει σε ένα σύμπαν γεμάτο ακραία συναισθήματα. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ βγαίνει από το «πανί» και ανεβαίνει στη σκηνή!

Η ιδιόμορφη τρέλα του μάς επισκέπτεται για να μας παρασύρει σε ένα σύμπαν γεμάτο ακραία συναισθήματα. Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ βγαίνει από το «πανί» και ανεβαίνει στη σκηνή! 

Η θεατρική εκδοχή της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας του «Όλα για τη μητέρα μου», ανεβαίνει στο θέατρο «Ακροπόλ», για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με σκηνοθέτη τον Πέτρο Ζούλια και με έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θίασο να μοιράζεται τους απαιτητικούς ρόλους. Το έργο (στη θεατρική μορφή του) ανέβηκε για πρώτη φορά το 2008, στο Λονδίνο, με πολύ μεγάλη επιτυχία, διασκευασμένο από τον Σάμιουελ Άνταμσον. 

Όπως σημειώνει ο σκηνοθέτης της παραγωγής που θα δούμε στην Ελλάδα, πρόκειται για «ένα παιχνίδι αντιθέσεων πάνω σε καυτά και σύγχρονα κοινωνικά θέματα. Καθρέφτης μιας κοινωνίας που αναζητά λύσεις μέσα σε αδιέξοδα και φως μέσα στο σκοτάδι της απομόνωσης και της μοναξιάς. 

Θέατρο μέσα στο θέατρο το “Όλα για τη μητέρα μου” ωθεί σε μια τολμηρή και επικίνδυνη σκηνική δημιουργία. Όλοι είμαστε όλα. Και όλα μπορούν να συμβούν. Σε αυτή την αποδοχή μάς οδηγεί ο πάντα καυστικός και επίκαιρος Ισπανός δημιουργός, δια χειρός Άνταμσον». Στην παράσταση του «Ακροπόλ» πρωταγωνιστούν η Νένα Μεντή, η Μαρίνα Ψάλτη, η Κατερίνα Λέχου, η Γωγώ Μπρέμπου, η Άννα Μονογιού, η Ειρήνη Ιγγλέση και ο Κώστας Κάππας.

Info: Το «Όλα για τη μητέρα μου» ανεβαίνει στο «Θέατρο Ακροπόλ» την 1η Νοεμβρίου. Θα παίζεται σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με τον «Εμπορο της Βενετίας» του Σαίξπηρ.