current views are: 2

5 Δεκεμβρίου 2013
Δημοσίευση11:45

Μπάσης – Παπαδοπούλου στο Tas Stage

Το Tas Stage υποδέχεται τρεις μεγάλες γνήσιες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου!

Δημοσίευση 11:45’
αρθρο-newpost

Το Tas Stage υποδέχεται τρεις μεγάλες γνήσιες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου!

ΈΝΑΡΞΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Tas Stage υποδέχεται τρεις μεγάλες γνήσιες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου!

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Βασίλης Σκουλάς από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου ενώνουν τις φωνές τους στη σκηνή ενός ζεστού και εξαιρετικά ατμοσφαιρικού χώρου στο Γκάζι!

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Βασίλης Σκουλάς μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένους και νοσταλγικούς προορισμούς, ερμηνεύοντας επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές, καθώς και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας υπόσχονται να γεμίσουν και να κάνουν τα βράδια μας αλλά και τα μεσημέρια μας μαγικά!

H Πίτσα Παπαδοπούλου, η μεγαλύτερη αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού σύμφωνα με το Στέλιο Καζαντζίδη, ξεχωρίζει για το πάθος της, που είναι κυρίαρχο βίωμα της ψυχής της. Μακριά από την προβολή και την υπερβολή, στέκεται να μας θυμίζει με τη μοναδική της φωνή το θείο δώρο της λαϊκής τέχνης του τραγουδιού. Έχει αποδείξει επάξια πως είναι μία από τις πιο δυνατές γυναικείες ερμηνεύτριες με μια μακρά μουσική πορεία στην ελληνική δισκογραφία!

Ο Δημήτρης Μπάσης, έχει χαρακτηριστεί μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών έχοντας αφήσει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι! Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Η ωριμότητα της φωνής του, η μοναδική του ερμηνεία, το πάθος αλλά και η αυθεντικότητά του υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές στη σκηνή του Tas!

Ο Βασίλης Σκουλάς, ένας από τους πιο καταξιωμένους ερμηνευτές και γνήσιος εκφραστής του Κρητικού τραγουδιού, από τα 16 του κιόλας χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί ανάμεσα στους πρώτους λυράρηδες και τραγουδιστές της Κρήτης. Έχοντας στο ενεργητικό του μία μεγάλη σειρά από επιτυχημένες καλλιτεχνικές εμφανίσεις σε Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Γερμανία, παίρνει και πάλι τη λύρα του και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με κρητικούς ρυθμούς!

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι με φαγητό και απεριόριστο κρασί! Ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι, το οποίο χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ώστε η διασκέδαση να είναι προσιτή σε όλους.

Παίζουν:

Παπαχριστούδης Γιώργος: πιάνο
Ντούτσουλης Μίμης: μπάσο
Συντρίδης Γρηγόρης: τύμπανα
Τράπαλης Ανδρέας: Βιολί
Σινάνης Γιάννης: Μπουζουκι
Σούκουλης Γιώργος: Μπουζουκι

Καλλέργης Κώστας: Λαούτο
Παπαζαχαριακης Γιάννης: κιθάρες-ενορχήστρωση

Ώρα έναρξης:

Σάββατο στις 23:00 & Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

TAS STAGE

Βουτάδων 6, Γκάζι

Τηλ.: 2103411306


σχετικα αρθρα