current views are: 1

16 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:00

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του, στον Σταυρό του Νότου, από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και για 4 μόνο Σάββατα.

Δημοσίευση 18:00’
αρθρο-newpost

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του, στον Σταυρό του Νότου, από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και για 4 μόνο Σάββατα.

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται για μια ακόμη συνάντηση με το κοινό του, στον Σταυρό του Νότου, από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 και για 4 μόνο Σάββατα.

«Κουβαλά» στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!

Με αιχμή τη νέα δισκογραφική πρόταση του «Ζωής Παιχνίδια», (μια ανεξάρτητη παραγωγή από τις εκδόσεις ΚΥΜΑ, που ήδη έχουν εξαντληθεί και η Α’ και η Β’ έκδοση), η δύναμη της παρέας θα μας ταξιδέψει μέσα από τα τραγούδια σε έρωτες, στιγμές, βιώματα, ήττες μα και νίκες…

Για όλα τα Σάββατα του Οκτώβρη (4,11,18, 25/10) θα ζωντανέψουν οι μελωδίες, τα λόγια, τα ποιήματα και η «επικοινωνία» με τραγούδια που αγαπήθηκαν μες τα χρόνια.

Η Ανατολή συναντά την Δύση, με έναν μοναδικό τρόπο που ο Δημήτρης γνωρίζει καλά. Έναν τρόπο που υπηρετεί ακόμη καλύτερα με την φωνή του.

Το συγκρότημα κινείται και ελίσσεται με άνεση, από τον απόλυτα ακουστικό, στον ηλεκτρικό ήχο, διεγείροντας ιδιαίτερα τα συναισθήματα, σε μια απρόβλεπτη παράσταση όπου πιθανόν και οι εκπλήξεις μπορεί να καταλάβουν και τον πρώτο ρόλο… Αφετηρία και προορισμός η Ελλάδα. Γειτονιά μας ο Κόσμος!

Μουσικοί:

Θανάσης Αρχανιώτης (Τύμπανα), Θάνος Κολοκυθάς (Μπάσο), Νίκος Παπαδόπουλος (Κιθάρες), Δημήτρης Οικονομίδης (Πιάνο), Παναγιώτης Κουτσουράς (Μπουζούκι), Στέργιος Γαργάλας (Bιολί), Μάκης Δρακόπουλος (ηχοληψία)

Οργάνωση Παραγωγής: NAMAN PRODUCTIONS