current views are: 7

28 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση17:32

Ο Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note για λίγες εμφανίσεις

O Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note και μας παρουσιάζει όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.

Δημοσίευση 17:32’
αρθρο-newpost

O Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note και μας παρουσιάζει όλες του τις μεγάλες επιτυχίες.

Κώστας Χατζής επιστρέφει στο Half Note και μας παρουσιάζει όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, κάνοντας μία αναδρομή σε όλη την καριέρα του, αναβιώνοντας και θυμίζοντάς μας τις παλιές καλές εποχές των αθηναϊκών μπουάτ.

Κοινό και καλλιτέχνες γίνονται μία αγκαλιά και τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες κορυφαίων συνθετών της παλιάς αλλά και νεώτερης γενιάς, όπως είναι ο Θεοδωράκης, ο Πλέσσας, ο Ξαρχάκος, ο Μαρκόπουλος αλλά και ο Τόκας, ο Χατζηνάσιος, ο Σπανός, ο Κατσαρός και ο Παπαδημητρίου. 

Ο Κώστας Χατζής είναι ένας Έλληνας τσιγγάνος ερμηνευτής και τραγουδοποιός. Μιλάει τη γλώσσα του λαού, έτσι και τα τραγούδια του είναι απλά, σοφά και ευρέως κατανοητά. Θεωρείται απ’τους κορυφαίους και συνάμα πρωτοπόρους δημιουργούς στο κοινωνικό τραγούδι. Κατά κοινή ομολογία είναι αυτός που ουσιαστικά επέβαλε το στυλ «φωνή-κιθάρα» και για πρώτη φορά ακούστηκαν μπαλάντες με κοινωνικά μηνύματα. Διαμόρφωσε με την διαχρονική παρουσία του (55 χρόνια) σχολή και γενιές τραγουδοποιών ακολούθησαν τα χνάρια του και μεγαλούργησαν στο μετέπειτα έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Συντροφιά του η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη και στην διεύθυνση της ορχήστρας ο εξαιρετικός Γιώργος Παγιάτης.

Τέσσερις μοναδικές βραδιές στο Half Note με τον Κώστα Χατζή!

Ημερομηνία: 8, 9, 10 και 12 Φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 21.30


σχετικα αρθρα