current views are: 7

27 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση20:05

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μια σειρά προγραμματισμένων εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα κάνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Δημοσίευση 20:05’
αρθρο-newpost

Μια σειρά προγραμματισμένων εμφανίσεων στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο θα κάνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας σταθερά δίπλα του τη Ματούλα Ζαμάνη και την εκλεκτή ομάδα των μουσικών του.

Ιδιαίτερα ταξιδιάρικος αποδεικνύεται ο τελευταίος δίσκος του Θανάση Παπακωνσταντίνου «Πρόσκληση σε δείπνο Κυανίου». Μετά τις εμφανίσεις του τον Νοέμβριο στο Passport του Πειραιά και πολλά λάιβ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, νησιώτικης (Κρήτη) και ηπειρωτικής, επιστρέφει ξανά στην Αθήνα από 20 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, έχοντας σταθερά δίπλα του τη Ματούλα Ζαμάνη και την εκλεκτή ομάδα των μουσικών του.

Εν τω μεταξύ το «κυάνιό» του -ο πιο ηλεκτρικός δίσκος του μέχρι στιγμής- θα έχει περάσει από πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, αφού από 8 έως 17 Μαρτίου, όλη η ομάδα θα βρίσκεται σε τουρ ευρωπαϊκό. Όπως αναφέρει tospirto.net, στις 8 Μαρτίου το Άμστερνταμ και ακολουθούν Κολωνία, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Λονδίνο και Μόναχο. Εμείς πάντως θα τον δούμε με το γνωστό σχήμα των μουσικών του: Δημήτρης Μυστακίδης, Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, Σωτήρης Ντούβας, Κώστας Παντέλης, Κωστής Χριστοδούλου, Αντώνης Μαράτος και Αλέξανδρος Κτιστάκης.

Info

20 Μαρτίου 2015 
και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Λεωφ. Συγγρού 143, Αθήνα, Τηλ.: 210 9315600). Ώρα: 22.30. Τιμές: προπώληση εισιτηρίου ορθίων για bar: 10€, προπώληση για κάθισμα: 12€, εισιτήρια στο ταμείο για εισιτήριο ορθίων:12€, εισιτήρια στο ταμείο για κάθισμα: 14€, 3€ μπύρα/κρασί, 5€ ποτό


σχετικα αρθρα