ARTS AND THE CITY

«The Chant», μια ταινία της Samsung για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2016, 16:08 / Ανανεώθηκε 21 Ιουνίου 2016, 16:08
«The Chant», μια ταινία της Samsung για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Facebook Twitter Whatsapp

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού ασύρματων επικοινωνιών παρουσιάζει τη νέα ταινία με τίτλο «The Chant».

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού ασύρματων επικοινωνιών παρουσιάζει τη νέα της ταινία με τίτλο «The Chant», η οποία αναδεικνύει ιστορίες αθλητών που αψηφούν τα εμπόδια.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η αθλήτρια από το Νότιο Σουδάν, Margret Rumat Rumat Hassan (δρομέας στα 400 μέτρα), η οποία ελπίζει να αγωνιστεί υπό τη σημαία της χώρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Το Νότιο Σουδάν θα στείλει για πρώτη φορά ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο  Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία.

Η ταινία «The Chant» τονίζει την επιμονή και τη θέληση να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε εμπόδιο, γεγονός που οδηγεί τελικά σε ουσιαστική πρόοδο. Μέσω της ταινίας «The Chant» η Samsung παρουσιάζει στον κόσμο ακόμη μία δυνατή ιστορία που αψηφά τα εμπόδια. Η ταινία μας μεταφέρει τον τρόπο με τον οποίο οι Ολυμπιακοί Αγώνες εμπνέουν αρμονία και γιορτάζουν την πρόοδο της ανθρώπινης φυλής, δημιουργώντας πολιτιστικές, προσωπικές και τεχνολογικές συνδέσεις.

Η ταινία «The Chant» ξεκινάει με την Margret, η οποία βρίσκεται στα αποδυτήρια και φοράει τα ακουστικά Samsung Gear IconX. Καθώς η Margret περπατάει από τα αποδυτήρια προς το στάδιο, οι θεατές μεταφέρονται σε ένα χωριό στο Νότιο Σουδάν, όπου ολόκληρη η χώρα φωνάζει το όνομά της για να την εμψυχώσει και για να γιορτάσει το ταξίδι της. Καθώς η Margret μπαίνει στο στάδιο, οι φωνές εξαφανίζονται, αλλά εκείνη παραμένει δυνατή και με αυτοπεποίθηση. Μέσα από αυτήν την ταινία, η Samsung γιορτάζει όχι μόνο την προσωπική πρόοδο της Margret, αλλά και την πρόοδο του Νότιου Σουδάν, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Η ταινία “The Chant” τελειώνει με ένα μήνυμα που εμπνέει, παρουσιάζοντας τη δέσμευση της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως «Περήφανος χορηγός όσων αψηφούν τα εμπόδια».

Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Samsung παρουσίασε το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «A Fighting Chance», όπου μοιράστηκε ιστορίες που ειπώθηκαν για πρώτη φορά σχετικά με το κουράγιο, την ελπίδα και την επιμονή τεσσάρων ανερχόμενων αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι αψηφούν τα εμπόδια για πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να βοηθήσουν τις χώρες τους να γράψουν ιστορία.

Η ταινία «The Chant» αποτελεί το επόμενο κεφάλαιο, που συνεχίζει να αναδεικνύει το πνεύμα εορτασμού της Samsung για εκείνους που επαναπροσδιορίζουν τι είναι εφικτό και υποστηρίζουν το μοναδικό όραμα της εταιρείας – ότι η υπομονή ενάντια σε όλα τα εμπόδια οδηγεί σε ουσιαστική πρόοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να παρακολουθήσετε την ταινία “The Chant”, μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.youtube.com/samsungmobile. 

Από εκτοπισμένη του πολέμου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Στο Νότιο Σουδάν η Margret Rumat Rumat Hassan μεγάλωσε μέσα σε εμφύλιες αναταραχές και σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία. Παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να χωριστεί με την οικογένεια της κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Σουδάν, ένας κοντινός φίλος της Margret την ενθάρρυνε να συμμετάσχει σε έναν αγώνα, οδηγώντας την έτσι να ανακαλύψει ένα πηγαίο ταλέντο: το τρέξιμο.

Αφού προπονήθηκε από μόνη της κατέκτησε μία θέση στον αθλητισμό και αγωνίστηκε ως ανεξάρτητη αθλήτρια Ολυμπιακών Αγώνων κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Nanjing 2014.

Μέσα στο 2015 η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Νότιου Σουδάν έγινε δεκτή από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, δίνοντας στην  Margret ελπίδες ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά υπό τη σημαία της χώρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. 

Παράδοση ετών η συμμετοχή της Samsung στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Samsung ξεκίνησε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως ένας τοπικός χορηγός στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988. Με αρχή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο το 1998 η εταιρεία επέκτεινε τη δέσμευσή της στο Ολυμπιακό Κίνημα ως παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας, παρέχοντας τη δική της πλατφόρμα ασύρματων επικοινωνιών, η οποία ονομάζεται Wireless Olympic Works (WOW), καθώς και φορητές συσκευές.

Αυτές οι καινοτόμες τεχνολογίες κινητών τηλεφώνων παρέχουν στην Ολυμπιακή Οικογένεια υπηρεσίες πληροφορίων σε πραγματικό χρόνο με βάση τη θέση του χρήστη, διαδραστική επικοινωνία, καθώς και το Samsung Pay. Η Samsung διοργανώνει πολλές καμπάνιες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με σκοπό να μοιραστεί τον ενθουσιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω της καινοτόμου mobile τεχνολογίας. Η δέσμευση της Samsung ως παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων συνεχίζει και στους Αγώνες του Ρίο το 2016, του PyeongChang το 2018 και του Τόκυο το 2020. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr