ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2012, 11:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... Σαββατοκύριακο
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια 
Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια 

Κριός:

Σ έχει πιάσει ένα πράγμα και δεν μπορείς να μείνεις λεπτό σπίτι και είσαι συνέχεια σε κίνηση αμέσως μετά λες "με κούρασε αυτή η νεύρωση". Βρες  πάλι τις χαμένες ισορροπίες σου, μην σπαταλάς ενέργεια στο όνομα του τίποτα.

Την Κυριακή αφιέρωσε όλη τη μέρα στην τεμπελική ζωή. Και χτύπησε αέρα κοπανιστό μέχρι τελικής καταπόνησης. Έχεις ανάγκη να αδειάσεις λίγο το μυαλό σου από όλα αυτά που σε βαραίνουν και, γιατί όχι, να έρθεις κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς.


Ταύρος :

Υπάρχει μια ένταση στον αέρα - και δεν μένει μόνο στον αέρα, την εισπνέεις και την έχεις μέσα σου και αν δεν ξεσπάσεις δεν θα ησυχάσεις. Και που θα ξεσπάσεις όμως τι θα καταλάβεις; Μετά θα έχεις και γκρίνια και μούτρα και όλα αυτά που δεν  αντέχεις. Μήπως λοιπόν από το να αρχίσεις να γκρεμίζεις ό,τι με κόπο έχτιζες να κάνεις μια μεγάλη βόλτα μόνος σου να καθαρίσεις το μυαλό σου και να τα δεις τα πράγματα απ άλλη οπτική γωνία;

Την Κυριακή η ένταση συνεχίζεται και τελικά ωω ναι, ο ταύρος μπαίνει πάλι στο κατάστημα με τα γυαλικά και όλα είναι πάλι κόκκινα. Αυτός ο θυμός όμως σε ρίχνει πάντα έξω. Και εννέα φορές στις δέκα κάνεις μεγάλα λάθη...


Δίδυμος:

Αν και είσαι πάνω σε πατίνια την βρίσκεις την ισορροπία και μπορεί να σε έλκουν τα ριψοκίνδυνα, αλλά τελικά καθώς φαίνεται τη χρειαζόσουν την πρόκληση για να αρχίσεις να τσουλάς.

Την Κυριακή μπορεί κάπως να σε στριμώξουν και  η κουβέντα να  ξεκινάει με το «έλα να μιλήσουμε για τη σχέση μας». Α

ν δεν μπορείς να τους πείσεις .. μπέρδεψε τους  έλεγε  ένα γνωμικό. Καλύτερα να είσαι κάπως αφηρημένος και να λες τις ασάφειες με υπερβολική σιγουριά. Άλλωστε σήμερα δεν θα σε σώσουν οι ατάκες σου αλλά το στυλ σου.

 

Καρκίνος:  

Ένα σαββατοκύριακο που μυρίζει μπαρούτι. Σαν να έκανες υπομονή και ξαφνικά κάποιο αόρατο  χέρι  να άνοιξε το κουτί της Πανδώρας. Βαρέθηκες να κάνεις λοιπόν  υπομονή και να τα  φιλτράρεις όλα   και να μασάς τη γλώσσα σου λέγοντας  την αλφάβητο είκοσι φορές μέσα σου μέχρι να ηρεμήσεις. Σήμερα τα  λες ακατέργαστα. Τα λες χωρίς φόβο αλλά με πάθος: γενικά τα λες και δημιουργείς γύρω σου συντρίμμια και χαλάσματα.

Την Κυριακή  προσπαθείς να δεις τι  έμεινε όρθιο από τον τυφώνα που ξέσπασες. Δεν θα λείψουν ούτε οι συζητήσεις ούτε οι αναλύσεις, αλλά το στραβό κλίμα κάπως θα ισιώσει.


Λέων:

Ο Ήλιος και ο Άρης δεν σε αφήνουν σήμερα σε ησυχία και το πας φιρι φιρί να κάνεις το θεαματικό σου ξέσπασμα. Το   παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι το λιοντάρι κάθεται αγέρωχο στέκεται βασιλικά στο θρόνο του, το βλέπεις να ρεμβάζει και να λιάζεται και  ξαφνικά ανοίγει το στόμα του και τρώει όποιον είναι δίπλα του...

Την Κυριακή  μπορεί να γίνουν κάποιες έξαλλες «αποκαλύψεις» - να είσαι προετοιμασμένος ότι μπορεί να έρθουν τα πάνω - κάτω. Δεν είναι απαραίτητα κακό, μπορεί να βγεις και από τη μονοτονία σου.


Παρθένος:

Αυτό το σ/κ είναι φλογισμένο. Βέβαια οι φλόγες ισοδυναμούν με πάθος αλλά και με αποκαΐδια. Γιατί από τη μια θα νιώθεις το αίμα να καίει στις φλέβες σου από την άλλη θα θέλεις να μην αφήσεις και τίποτα όρθιο. Πάντως είναι ένα σ/κ ξεκαθαρισμάτων αφού έχεις αποφασίσει  ότι δεν θέλεις τίποτα να είναι στο περίπου.Βέβαια αν τα πράγματα έχουν πάρει ήδη τον δρόμο τους και δεν χρειάζεται να τα σκαλίζεις. Έτσι όπως πας θα τα τη ματώσεις τη μύτη σου.

Την Κυριακή  πάρε μια μεγάλη ανάσα με φίλους και ανθρώπους που σε στηρίζουν. Και αν κάτι το άπλωσες τώρα μάζεψε το...


Ζυγός:

E voila το πρώτο σκ του Μάρτη έρχεται με ένα σπουδαίο μάθημα ισορροπίας. Όσο πιο πολύ διατηρήσεις το μέτρο τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις. Αν αρχίσεις πάλι τα έξαλλα και τα υπερβολικά σου πολύ σύντομα θα βρεθείς πάλι στην αφετηρία και θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Αυτό το σαββατοκύριακο  χαρίζει απλόχερα δικαιοσύνη. Ο καλός ο μαθητής θα πάει μπροστά ( θα προνεύσει) ο κακός θα μείνει πάλι στο θρανίο του να τα μάθει όλα από την αρχή.  

Ερμής και Ουρανός την Κυριακή φέρνουν εντάσεις με το έτερον σου ήμισυ που έτσι όπως φέρεσαι είναι να μην το έχεις σε εκτίμηση. Πρόσεξε τι λες και τι κάνεις γιατί θα  σου γυρίσει μπούμερανγκ  αυτή η κατάσταση. Ό,τι έδωσες θα λάβεις - τόσο απλά.


Σκορπιός:

Πρόσεξε τις κινήσεις σου. Και αυτά που λες και αυτά που κάνεις γιατί μπορεί να μπλέξεις χωρίς να το καταλάβεις. Αν μια συζήτηση αρχιζει να ξεφεύγει και έχει μια ροπή προς την κατινιά προσπάθησε να απέχεις γιατί τελικά άλλος θα το εχει ξεκινήσει... εσύ όμως θα την πληρώσεις και τη νύφη και τελικά και τον γαμπρό.

Την Κυριακή  δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση. Κάνεις τον απολογισμό σου και βλέπεις πλέον καθαρά τα λάθη σου. Μην σε παίρνει όμως εντελώς αποκάτω. Άλλο πράγμα κάνω αυτοκριτική και άλλο πράγμα .. αυτομαστιγώνομαι.


Τοξότης:

Ξυπνάς και είναι σαν να έχεις πέσει στην μαρμίτα της δύναμης. Ναι σήμερα αισθάνεσαι μια επιβιωτική δύναμη που όχι μόνο την είχες χάσει  είχες ξεχάσει πως είναι αυτή η αίσθηση υπεροχής. Σήμερα μπορείς ακόμα και να στύψεις την πέτρα. Μην αφήσεις όλη αυτή την καλή ενέργεια να πάει χαμένη.

Την Κυριακή ωστόσο θα ξυπνήσεις από την κακή πλευρά του κρεβατιού και δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Δεν θα χάσεις την αυτοκυριαρχία σου  ούτε την αυτοπεποίθηση σου αλλά μπορεί κάποιες στιγμές να χάσεις το μέτρο και να μην είσαι καθόλου δίκαιος.


Αιγόκερως

Σήμερα θέλεις όλη μέρα να μείνεις στο κρεβάτι και  να χουζουρεύεις παρέα με τα πρόσωπα που αγαπάς. Έχεις ανάγκη να ρίξεις τους τόνους. Ενώ  όμως αυτή είναι η εσωτερική σου  ανάγκη, δεν την ακολουθείς και είσαι συνέχεια έξω  ετοιμοπόλεμος. Πρόθυμα  ρίχνεσαι στη μάχη σαν υπάρχει αύριο με έναν ηρωισμό που ξαφνιάζει. Από την μια νιώθεις ζωντανός από την άλλη χάνεις ενέργεια και αν δεν το έχεις καταλάβει γιατί βρίσκεσαι εκεί. Πράγματι γυρίζουν ταινία αλλά σε ξένο πόλεμο σε πήρανε κομπάρσο και μάλιστα χωρίς αμοιβή.

Την Κυριακή περιφρούρησε όλα αυτά που αγαπάς και μην πληγώνεις τους ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη. Τους έχεις αποσυντονίσει με τη δεσποτική σου περηφάνια και αυτό το αγέρωχο  στυλάκι. Αφού άλλα θες γιατί άλλα κάνεις; Εεεεε;;;


Υδροχόος:

Ένα σ/κ  που τα περισσότερα ζώδια τα άστρα το γονατίζουν με νεύρα και ένταση. Τουναντίον εσένα σε κουρδίζει θετικά και νιώθεις ότι ακόμα  και τα ανέφικτα μπορούν να γίνουν εφικτά. Μην χάνεις την πίστη σου. Μην χάνεις το κουράγιο σου. Μην χάνεις το ενδιαφέρον και τη περιέργεια σου για κάθε τι καινούργιο και κυρίως μπες εδώ και τώρα πάλι στο ερωτικό παιχνίδι ότι και αν  σημαίνει αυτό.  

Μέρα γεμάτη έμπνευση και  η Κυριακή: μην αφήσεις καμιά καλή σου ιδέα να πέσει στο κενό. Κάνε όσα περισσότερα μπορείς. Κέρδισε χρόνο. Αγόρασε χρόνο. Κάνε μυστικές επαφές και κλείσε έτσι στα « χαλαρά» σφιχτές συμφωνίες. Το ανέμελο στυλ σου αποδίδει και κάποιες επαφές  θα αποδειχθούν πολύτιμες και μοιραίες. Στον έρωτα να 'σαι γενναιόδωρος και μόνο κερδισμένος θα βγεις.


Ιχθύες:

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνεις να θέλεις .. .να το ρίξεις έξω. Δώστου να καταλάβει λοιπόν γιατί  με τέτοια καλή διάθεση (μήνες είχες να συνδεθείς με τον θετικό σου εαυτό) μόνο καλά πράγματα μπορεί να συμβούν. Ο έρωτας έχει ήδη ξεκινήσει και έρχεται στο δρόμο που βαδίζεις και εσύ. Για αυτό τα μάτια σου ανοιχτά και τα χείλη μισάνοιχτα.

Την Κυριακή η μέρα προσφέρεται για σουλατσάρισμα με φίλους και ανθρώπους που αγαπάς και σ' αγαπούν. Τους άλλους κράτα τους απ έξω. Προσπάθησε επίσης να κρατήσεις έξω  μιζέριες και αδιέξοδες επαγγελματικές συζητήσεις. Είναι καλή ευκαιρία να χαλαρώσεις πραγματικά να μαζέψεις ενέργεια και  κυρίως να συνδεθείς με το καλό κομμάτι του εαυτό σου.


Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr