ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 20 Μαρτίου

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2012, 07:04 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 20 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Μαρτίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (20 Μαρτίου 2012)
Κριός
Επειδή μέχρι τις 23 ο Ερμής σας είναι ανάδρομος, αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για να μην το καταδικάσετε πριν την ώρα του. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διευρύνετε την πνευματικότητά σας, ενδεχομένως απαντώντας σε κάποιο θρησκευτικό κάλεσμα.
 Όχι, δεν εννοώ πως πρέπει να ανάψετε κερί για να ικανοποιήσετε τις προσταγές της μοίρας: αναζητήστε την απάντηση μέσα σας - όχι σε καθιερωμένους τύπους. Εντάξει, αν τελικά το μέσα σας φωνάζει για κερί, ανάψτε το, απλά βάλτε το πίσω πίσω στο μανουάλι για να το βγάλουν τελευταίο και να προλάβει να πιάσει η ευχή.  

Ταύρος

Προς θεού, μην ανακατευτείτε σε διαμάχες και καυγάδες τρίτων σήμερα- δεν θα βγείτε κερδισμένοι. Η λέξη κλειδί της Τρίτης είναι η ουδετερότητα την οποία συνιστώ να επιδιώξετε ακόμη και στο PH σας. Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια από ένα φίλο για κάτι, αλλά αν υποψιαστείτε το ενδεχόμενο να υποδαυλίσετε καταστάσεις, αφήστε το καλύτερα.
 Η επήρεια της Αφροδίτης που εισήλθε στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα δεν έχει ακόμα εξατμιστεί, οπότε ασχοληθείτε με νέους έρωτες όσο σας το επιτρέπει το αστρολογικό σας deadline.  

Δίδυμος

Οικογενειακά δράματα σε αφθονία σήμερα. Είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως οι κοντινοί σας συγγενείς θα σας κουράσουν ποικιλοτρόπως, γι’αυτό από κάπου προμηθευτείτε υπομονή ή σιγαστήρα για την μπερέτα σας. Καμιά λύση δεν είναι ντροπή.
Επίσης δεν είναι ανάγκη σήμερα να καταπιαστείτε με τις αυριανές δυσκολίες (εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη), διοχετεύστε όλη σας την επιμέλεια στα φλέγοντα τωρινά ζητήματα.  

Καρκίνος

Η μέρα περνάει σχετικά ήρεμα για τα δεδομένα σας αλλά μπροστά σας ακριβώς (μην ψάχνετε στο πλάι καλέ, μπροστά είπα) διαδραματίζονται συγκεκριμένα περιστατικά που δύνανται να πλάσουν σκηνικό φρίκης τις επόμενες μέρες.
Συνιστώ διαρκή επαγρύπνηση, μέχρι και καχυποψία ως προς συγκεκριμένα άτομα. Δεν χρειάζεται βέβαια να φορέσετε την γκρι γκαμπαρντίνα, τα μαύρα περσόλ και έναν θάμνο στο κεφάλι - τηρήστε επιτέλους το μέτρο, καρκίνοι!  

Λέων

Διακρίνω έντονο ερωτικό πειρασμό με χαρακτηριστικά αυθεντικότητας. Αν είστε ελεύθεροι μπορείτε να ενδώσετε, αλλά αν είστε σε σχέση σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τι θα κάνετε. Μια βολιδοσκόπηση δεν σημαίνει και απιστία πάντως. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι αρχές Απρίλη, οπότε οι κομβικές αποφάσεις, ιδίως για ζητήματα που προέκυψαν πρόσφατα, μπορούν να περιμένουν.
Προσοχή στις συγκοινωνίες σήμερα, σας περιμένουν εκπλήξεις (αν δεν διαβάσατε το ζώδιο έγκαιρα και τώρα η φίλη σας χασκογελάει από πάνω σας, δεν φταίω εγώ).  

Παρθένος

Από πλευράς σταθερότητας δεν είστε στην καλύτερη φάση σας, λυπάμαι. Κάτι ο απόηχος της πανσέληνου, κάτι ο ανάδρομος Άρης, κάτι η έκλειψη που ενεργοποιήθηκε χάρη στο ζώδιό σας, ίσως ήρθε η ώρα να σας αποδώσουμε ευθύνες για την έκρηξη στη Φουκοσίμα και τη σύσταση της 17Ν.
Παραδόξως όμως, φαίνεται πως τελικά στο μυαλό σας έγιναν οι πολυπόθητες ζυμώσεις ώστε να προχωρήσετε στο επαγγελματικό βήμα που καιρό τώρα επιθυμούσατε αλλά φοβόσασταν. Καλό βόλι λοιπόν.  

Ζυγός

Δέσμιοι των σεξουαλικών σας ορέξεων σήμερα, είστε πιο διεγερμένοι κι από προσφάτως στειρωμένο κανίς. Προσπαθήστε να μην εκτεθείτε τουλάχιστον. Το φαγητό είναι σημαντικό για σας σήμερα (ίσως επειδή συνδέεται άρρηκτα με τη σεξουαλική υπερδιέγερσή), ωστόσο δεν θα συνιστούσα την κατανάλωση τροφών που θα την καταστήσουν δυσχερή.
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας - ίσως είναι από τις λίγες φορές που οι λελογισμένες συμβουλές των φίλων περιττεύουν.  

Σκορπιός

Το πέρασμα του Δία από τον Ταύρο έχει θετικές συνέπειες στην ψυχολογία σας και σας δίνει το έναυσμα να ενεργήσετε και μόνοι σας για να κατοχυρώσετε ή να επαυξήσετε την ευτυχία σας. Κακομάθετε τον εαυτό σας δηλαδή.
Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας όμως, και αποφύγετε το αλκοόλ. Τώρα το πώς θα διασκεδάσετε χωρίς αλκοόλ δεν το γνωρίζω. Μπορείτε να καταπιείτε ήλιο και να κάνετε φωνούλες. Κάποιοι το βρίσκουν αστείο.
Στασιμότητα στα ερωτικά σας.  

Τοξότης

Οι Τοξότες είστε γενικά ευνοημένοι αυτό το μήνα, αλλά δεν πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ώθηση που σας δίνουν τα άστρα κάνοντας απερισκεψίες. Έχετε έμφυτη κλίση στον αυθορμητισμό αλλά ειδικά σήμερα θα πρέπει να δείξετε αυτοπειθαρχία και να αποφύγετε τη βιασύνη.
Είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε γυμναστική αλλά επειδή ξέρω πως είναι πολύ πιο πιθανό να γυμναστείτε από τον καναπέ ανεβοκατεβάζοντας με τα δάχτυλα του ποδιού την παντόφλα, προτείνω τουλάχιστον να κάνετε κράτει στον θέμα «φαϊ».  

Αιγόκερως

Η πορεία του Δία προς τον Ταύρο βοηθάει και εσάς και αποκτά μάλιστα αναδρομική σημασία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα ταξίδι στο παρελθόν με τρόπο της επιλογής σας, γιατί υπάρχουν κρυμμένα στοιχεία που θα σας ευνοήσουν ιδιαίτερα.
Δείτε ταινίες, διαβάστε τα credits - όπως θα ‘λεγε και η Βίκυ Καγιά, αλλά μην ξεχνάτε πως η απάντηση στις αναζητήσεις σας μπορεί να βρίσκεται και στην δική σας ιστορία αλλά και σε κάποιου άλλου. Έχετε ανοιχτό το τηλέφωνό σας, σας περιτριγυρίζουν ειδήσεις!  

Υδροχόος

Θα έρθετε σε επαφή με παιδιά (ένα ή περισσότερα) και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις εκφράσεις και τη διατύπωσή σας. Η επικοινωνία αυτή θα είναι ευεργετική για τον ψυχισμό σας και θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε πτυχές του εαυτού σας που ίσως είχατε ξεχάσει. Ενδεχομένως να σας γεννηθεί η ανάγκη τεκνοποίησης, απλώς αποκρύψτε αυτή την πληροφορία από τα παιδιά γιατί μάλλον θα σας συλλάβουν.
 Στη θέση σας θα απέφευγα τα οικονομικά ανοίγματα- κάντε οικονομίες γιατί θα τις χρειαστείτε.  

Ιχθύες

Η σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και κινεί το ενδιαφέρον σας προς τις πνευματικές και μυστικιστικές αναζητήσεις. Εξερευνήστε τα σχετικά ένστικτά σας, απλώς μην ξεχνάτε και την πρακτική πλευρά των πραγμάτων, ειδικά στα επαγγελματικά σας.
Είστε λίγο αφηρημένοι κι αυτό μάλλον θα γίνει αντιληπτό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οπότε προτείνω ανά τακτά διαστήματα να πετάτε καμιά εξυπνάδα για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις. Βάλτε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας, θα εκτιμηθεί από αυτόν/η που θέλετε.


Πηγή: lifo.gr 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr