ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 22 Μαρτίου

Δημοσίευση 22 Μαρτίου 2012, 08:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 22 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Μαρτίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Μαρτίου 2012)
Κριός
Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας φορτίζοντάς σας με μερική σύγχυση αλλά ευνοώντας τα νέα σχέδια. Πρωτεύοντα ρόλο στη σημερινή μέρα κατέχουν οι σαρκικές απολαύσεις (αφήνω την ερμηνεία στη διακριτική σας ευχέρεια), γι αυτό μην διαστάσετε να αδράξετε κάθε σχετική ευκαιρία.
Αποφύγετε το αλκοόλ και τις ουσίες γενικότερα- κάτι πολύ σημαντικό βρίσκεται στα σπάργανα και απαιτεί  υγιή και αμέριστη αφοσίωση. Προσέξτε τα ονόματα που ξεκινούν με Λ.  

Ταύρος

Ένα άτομο νεαρής ηλικίας μπαίνει αιφνιδιαστικά στη ζωή σας και οφείλετε να το βοηθήσετε. Αν ο νόμος το επιτρέπει, μπορείτε και να το αποπλανήσετε, αλλά αυτό θα το αποφασίσετε μόνοι σας. Εγώ πάντως υποστηρίζω.
Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Δία αποτελεί θετικό οιωνό, δεν θα πρέπει όμως να ξεχάσετε πως εσείς κινείτε τα νήματα. Προσοχή στις λεπτομέρειες και σε κοντινά πρόσωπα υπεράνω υποψίας. Αυτά συνήθως είναι που σας υπονομεύουν.  

Δίδυμος

Ακούστε προσεκτικά ό,τι σας λένε οι γύρω σας και ιδίως οι εργοδότες σας. Ακόμα κι αν τους βαριέστε οικτρά, επιστρατεύστε όλη σας την πειθαρχία γιατί σήμερα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε άκρως σημαντικές πληροφορίες.
Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία, αλλά θα βρεθείτε στην άβολη θέση να πληγώσετε κάποιον που σας πολιορκεί. Ο καθένας, βέβαια, επωμίζεται το ρίσκο των ενεργειών του, οπότε μην κλάψετε κιόλας από συμπόνοια.  

Καρκίνος

Κάντε κράτει στα οικονομικά σας και προφυλάξτε την περιουσία σας από εκείνους που την επιβουλεύονται. Είτε πρόκειται για ξένους, είτε για τρίτες ξαδέρφες που διεκδικούν το κτήμα στον Ωροπό, συνιστώ επαγρύπνηση και επιχειρηματική μέριμνα.
Τακτοποιήστε παλιές υποχρεώσεις (προσωπικές διενέξεις, απλήρωτους λογαριασμούς κτλ), γιατί σύντομα θα λογοδοτήσετε για αυτές. Οι αναταραχές στα ερωτικά ίσως θα ‘πρεπε να σας βάλουν σε σκέψεις για ριζικές αλλαγές.  

Λέων

Υπερασπιστείτε τα κίνητρά σας σε όσους τα αμφισβητούν. Ό,τι είναι αυτονόητο για σας δεν είναι απαραίτητα δεδομένο για τους άλλους. Επιτρέποντας στους άλλους να καταλάβουν ότι δεν τους εχθρεύεστε θα ευεργετήσετε τόσο τα ερωτικά όσο και τα γενικότερα κοινωνικά σας συμφέροντα. Ελπίζω μόνο να μην σχεδιάζετε κάποια δολοφονία, γιατί τότε δεν θα αρκεί να είστε απλώς ξεκάθαροι. (Θα χρειαστείτε και κάποιο άλλοθι). Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε καλή μοίρα και θα συνεχίσουν,
αρκεί να είστε συνεπείς.  

Παρθένος

Ίσως παρατηρήσετε σημάδια κόπωσης και υποβάθμισης της φυσικής σας κατάστασης, τα οποία εν μέρει είναι δικαιολογημένα, αν υποθέσουμε ότι φυτοζωείτε στον καναπέ σας 24/7. Ποτέ δεν είναι αργά για μια δημιουργική αλλαγή όμως.
Η παραμονή του Άρη στο ζώδιό σας δρα καταλυτικά υπέρ της ολοκλήρωσης  των εκκρεμοτήτων σας. Κρατήστε μια απόσταση ασφαλείας από αρνητικές επιρροές, είτε αυτές προέρχονται από πρόσωπα, είτε από αναμνήσεις.  

Ζυγός


Ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να εξάπτετε το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας κι αυτό σας χαρίζει υπεροχή αλλά και πολύτιμες ώρες άγριων βασανιστηρίων. Μην κάνετε κατάχρηση του προνομίου σας γιατί θα αποβεί τελικά επιβλαβές για σας τους ίδιους
Αφιερώστε χρόνο στο σπίτι, βάλτε μια τάξη στα πράγματά σας και επιτέλους ρίξτε λίγη χλωρίνη στην σφουγγαρίστρα που στέκεται αμήχανη και ξεραμένη στην άκρη της αποθήκης.  

Σκορπιός

Μετά από κοπιώδεις και χρόνιες προσπάθειες φαίνεται πως τελικά βρίσκεστε στα πρόθυρα να αποκτήσετε αυτό που διακαώς επιθυμείτε. Ένα παραστράτημα όμως είναι αρκετό για να καταστραφούν όλα-προσοχή λοιπόν- δεν υπάρχει λόγος να πιστεύετε πως πιάσατε τον πάπα από τα εσωτερικά άμφια.
Σταματήστε να σνομπάρετε τον κόσμο, ή μάλλον συνεχίστε, απλώς κρατήστε και μια πισινή για ορισμένους, που εκτιμάτε ότι έχουν προοπτικές να εξανθρωπιστούν.  

Τοξότης

Σκεφτείτε και εκτιμήστε όλα όσα έχετε και εύλογα θα καταλάβετε πως έχετε πολλά να χάσετε. Αποφύγετε λοιπόν τις ακρότητες, ειδικά αν σκέφτεστε να τις πραγματοποιήσετε για να εντυπωσιάσετε. Μερικές φορές η αδράνεια και η αδιαφορία που αυτή εκφράζει είναι πιο αποτελεσματική κι απ’την πιο βίαιη επίθεση.
Είναι καλή στιγμή για μικρές επενδύσεις, οι οποίες θα καρποφορήσουν σε βάθος χρόνου. Συμβουλευτείτε τους γύρω σας και ακούστε διαφορετικές γνώμες.  

Αιγόκερως

Η διαίσθησή σας παίζει σημαντικό ρόλο στη σημερινή μέρα, κατά την οποία ενδέχεται να ανακαλύψετε και τον προγνωστικό χαρακτήρα των ονείρων σας. Αφήστε ελεύθερο το ένστικτό σας να συνδεθεί με το περιβάλλον και τα πρακτικά προβλήματά σας και περιορίστε όσο μπορείτε τους στερεοτυπικούς φραγμούς που σας επιβάλλουν οι άλλοι.
Οργανωθείτε καλύτερα για τον ερχομό δυσάρεστων καταστάσεων και ανταποκριθείτε στην αγάπη που με τόση προθυμία σας παρέχεται και με τόση αλαζονεία θεωρείτε δεδομένη.(Αυτό δε σημαίνει πως γίνεστε άγγελοι, απλώς πιο καταδεκτικοί).  

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Δίδυμο σας ταξιδεύει και ενθαρρύνει γνωριμίες με άτομα που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Με έκπληξη θα διαπιστώσετε πως υπάρχει κόσμος που σκέφτεται και πράττει εξίσου παρανοϊκά και γελοιωδώς με εσάς! Κρατήστε αυτά τα άτομα κοντά.
Ο έρωτας δεν θα έρθει από την συμβατική κατεύθυνση, θα είναι η τελευταία σας επιλογή, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Μην παίζετε με τις αντοχές των άλλων, ειδικά σήμερα αφήστε στην άκρη τα σαδιστικά σας ένστικτα.  

Ιχθείς

Ο Άρης και ο Ερμής προκαλούν αναβρασμό στην καθημερινότητά σας. Η φροντίδα της υγείας σας είναι το κλειδί για την ισορροπία, οπότε αν ψάχνετε τρόπους εκτόνωσης, η βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι δεν είναι η λύση. Παραμείνετε ήρεμοι και δώστε έμφαση στην σωστή διατροφή.
Στον ερωτικό τομέα επικρατεί σύγχυση, αλλά η κατάσταση δεν είναι μόνιμη. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει (όχι άμεσα) και όταν αυτό γίνει θα χετε μπόλικο χρόνο για ξεσκαρτάρισμα και αυτοκριτική.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr