ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 23 Μαρτίου

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2012, 07:28 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 23 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Μαρτίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (23 Μαρτίου 2012)
Κριός
Περιβάλλεστε από παγίδες που απειλούν να σας εγκλωβίσουν σε άβολες και δυσάρεστες καταστάσεις. Ευτυχώς ο ανάδρομος Ερμής φεύγει από το ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να ανακτήσετε την απαιτούμενη πνευματική συγκρότηση για να αποφύγετε τις κακοτοπιές.
Τα ερωτικά σας ανακάμπτουν αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την ερχόμενη πρόκληση με λογική και όχι βασιζόμενοι στο ένστικτο και στις παρορμήσεις. Το ξέρω πως πεθαίνετε να το παίζετε μοιραίοι και να ζείτε το δράμα σας, αλλά εν προκειμένω δεν σας συμφέρει.  

Ταύρος

Η Αφροδίτη σας δίνει λίγη από τη χάρη της και σήμερα μοιάζετε ομορφότεροι και πιο χαριτωμένοι απ’ό,τι συνήθως. Όχι, δεν σας είπα άσχημους, απλώς όλοι έχουμε καλές και κακές μέρες. Εκμεταλλευτείτε την περίσταση και ξεπεράστε, έστω για σήμερα, τις ανασφάλειές σας.
Η επικοινωνία είναι κομβικό σημείο της ημέρας. Μην αφήσετε συζητήσεις στο κενό, βεβαιωθείτε ότι καταλάβατε και ότι σας κατάλαβαν. Αν κάποιος αρνείται να σας καταλάβει, δικό του πρόβλημα !  

Δίδυμος

Μην σπεύδετε να ανακατευτείτε σε αντιπαραθέσεις αν δεν έχετε γνώση του εκάστοτε θέματος. Αν τρώγεστε τόσο πολύ να το κάνετε, τουλάχιστον φροντίστε να λάβετε υπόψη τα επιχειρήματα κάθε πλευράς.
Αν αισθάνεστε διχασμένοι, δεν είναι η σωστή στιγμή να το δείξετε. Οι φίλοι σας, σας  χρειάζονται αδιαίρετους και ποντάρουν στην υποστήριξή σας. Μην πάρετε τηλέφωνο (εκείνον που ξέρετε πως θέλετε να πάρετε). Αφήστε να κάνει εκείνος την κίνηση.  

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής σας βάζει εμπόδια λίγο πολύ στα πάντα, αλλά αγνοήστε τον. Προσποιηθείτε πως όλα είναι καλά και πλάστε την πραγματικότητά σας με τα υλικά της επιλογής σας.
Κινήσεις που κάνατε στο παρελθόν (και ξέφυγαν από το πεδίο επίδρασης του Ερμή) θα αποφέρουν καρπούς τώρα, πράγμα που θα ‘πρεπε να σας λέει πολλά για την προνοητικότητά σας. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας.  

Λέων

Φλερτάρετε επικίνδυνα με την αντίφαση γιατί αμφιταλαντεύεστε μεταξύ εκ διαμέτρου διαφορετικών απόψεων. Κατασταλάξτε κάπου επιτέλους- η ζωή είναι ωραιότερη κάποιες φορές, αν της δώσεις σταθερότητα.
Προωθήστε θέματα καριέρας τώρα που το έδαφος είναι προσφορότερο απ’ό,τι έναν ή δυο μήνες πριν. Αν σας έχουν φύγει πολλά λεφτά, μην τα κλαίτε, αλλά βουλώστε τις τρύπες που βοηθούν τις οικονομικές σας διαρροές. Αρκετά βοηθήσατε από δω κι από κει, καιρός να εστιάσετε σε σας.  

Παρθένος

Ο ανάδρομος Άρης και ο ανάδρομος κυβερνήτης σας, σας έχουν κουράσει ψυχικά και σωματικά, αλλά κι εσείς φέρεστε σα να θέλετε να υποφέρετε. Βάλτε τέλος σε άκαρπες σχέσεις χωρίς μέλλον και σε εξ αποστάσεως επαφές που δεν θα εξελιχθούν ποτέ.
Πλησιάστε κάποιον που βρίσκεται δίπλα σας γιατί, ακόμα κι αν δεν του το ‘χετε, έχει τα φόντα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μην ξεχνάτε, όμως, πως οι άνθρωποι δεν είναι παιχνίδια- μην τους ταλαιπωρείτε αν δεν τους θέλετε.  

Ζυγός

Είστε κι εσείς, ίσως περισσότερο από τους άλλους, εξουθενωμένοι σωματικά και χρειάζεστε άμεσα ξεκούραση. Αν είχατε απανωτές βραδινές εξόδους και το παρακάνατε με το ποτό, καθαρίστε τον οργανισμό σας και σταματήστε να φέρεστε σαν λυκειόπαιδα στην πενταήμερη. Εκτός αν είστε λυκειόπαιδα σε πενταήμερη. Σ’ αυτή την περίπτωση σας ζηλεύω.
Τα ερωτικά σας είναι σταθερά, αλλά μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας. Ανανεώστε ό,τι δείχνει στάσιμο γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βαλτώσει.  

Σκορπιός

Μην φοβάστε τη διαπραγμάτευση, ακόμα κι όταν πρόκειται να αντιπαρατεθείτε με άτομα ισχυρότερα από σας. Θα δείτε ότι η πυγμή σας θα εκτιμηθεί και τελικά θα μετρήσει υπέρ σας. Επαναπροσδιορίστε μερικούς απ’ τους στόχους σας, ίσως ο λόγος που δεν πραγματοποιούνται να είναι ο ουτοπικός χαρακτήρας τους.
Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε αν ο/ η σύντροφός σας επιτελεί ουσιαστικό ή διακοσμητικό ρόλο στη ζωή σας. Τίποτα από τα δυο δεν είναι κατακριτέο, αλλά οι αυταπάτες είναι.  

Τοξότης

Η επίδραση της σελήνης κινητοποιεί τις δημιουργικές σας δυνάμεις και οδηγεί την δουλειά σας (ιδίως αν είστε καλλιτέχνες) σε μεγάλη άνθηση. Σας περιτριγυρίζει μια ασθένεια που, αν και ήπια, θα αποτελέσει τροχοπέδη για εξόδους και κοινωνικές δραστηριότητες που αναμένατε για πολύ καιρό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεστε. Ευκαιρία να κάνετε δυναμικό comeback ως ηρωικός επιζών, λίγες μέρες μετά.
Συνιστάται ευγένεια και καλοσύνη σε συγγενικά σας πρόσωπα γιατί οι συναισθηματικές ισορροπίες είναι ευαίσθητες.  

Αιγόκερως

Πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και τα δεδομένα που έχετε φαίνονται να μην επαρκούν. Η λύση δεν είναι η αναβολή των αποφάσεων. Θα πρέπει να καταδυθείτε στο υποσυνείδητό σας για να αντλήσετε στοιχεία που ίσως η λογική σας παρέλειψε να εξετάσει.
Συναισθηματικά είστε κερδισμένοι ως προς τα περισσότερα άτομα του κύκλου σας, αλλά ορισμένες αδικαιολόγητες ανασφάλειές σας κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στερώντας σας το δυνατότητα να περάσετε καλά τη στιγμή που κάθε προϋπόθεση πληρούται. Επιτέλους ξεπεράστε τες.  

Υδροχόος

Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος στις κυριότερες εκφάνσεις της ημέρας και θα αισθανθείτε την ανάγκη να δραπετεύσετε από τον ασφυκτικό κλοιό της ρουτίνας και των υποχρεώσεων. Αυτό ακριβώς είναι και που πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε την ψυχική σας υγεία. Καλά, μην εγκαταλείψετε τα εγκόσμια με ένα σημείωμα στο ψυγείο, αλλά εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας εποικοδομητικά και κυρίως διαφορετικά απ’ό,τι συνηθίζετε.
Στα ερωτικά θα χρειαστεί να χαντακώσετε λίγο ακόμα τον εγωισμό σας. Αν αξίζει τον κόπο, δεν θα το μετανοιώσετε.  

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής σας επηρεάζει, κατά την προσφιλή του τακτική, αρνητικά αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αντιπαλέψετε την σύγχυση και την ατυχία που σπέρνει χαιρέκακα στη ζωή σας, μέχρι τον Απρίλη που η ισχύς του θα εξασθενίσει.
Σήμερα να έχετε στο μυαλό σας πως η αξία ενός ευγενούς ανθρώπου είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη ενός όμορφου προσώπου. Η ομορφιά παραπλανεί και αποτελεί καλή κρυψώνα της εσωτερικής σήψης. Τα ερωτικά σας μπορούν να βελτιωθούν άρδην αν εμπεδώσετε πως υπάρχουν κι άλλα, πέρα από την εμφανισιακή έλξη.  


Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr