ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση 24 Μαρτίου 2012, 10:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... Σαββατοκύριακο
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (24- 25 Μαρτίου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (24- 25 Μαρτίου 2012)
Κριός
Κινδυνεύετε να φερθείτε παιδιάστικα και να εκτεθείτε σε πολύ κόσμο, γι αυτό έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι η συμπεριφορά σας θα σας κυνηγά για χρόνια. Ο Ερμής και ο Άρης συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση και πρέπει να κρατηθείτε με νύχια και με δόντια μακριά από τον διασυρμό
Κάποιος πολύ σημαντικός δυσαρεστείται από τη συμπεριφορά σας και θα πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα σ’αυτόν και την αυτοδιάθεσή σας. Θα είναι δύσκολη επιλογή.  

Ταύρος

Θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους γύρω σας και να αφήσετε κατά μέρος την άρνηση και τους εγωισμούς γιατί οι περιστάσεις απαιτούν αυταπάρνηση και άμεση δράση. Ίσως χρειαστεί και η πυροσβεστική, δεν το γνωρίζω ακόμα. Ο Δίας που δεσπόζει στο ζώδιό σας ευνοεί τα ερωτικά σας χαρίζοντας τύχη, την οποία όμως πρέπει να διοχετεύσετε εσείς στα κατάλληλα σημεία.
Συνιστώ ηρεμία για την Κυριακή, ειδικά αν τύχει να συναναστραφείτε παιδιά ή νεότερους που χρειάζονται τη βοήθειά σας.  

Δίδυμος

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλή πορεία, πράγμα που εν μέρει οφείλεται στην εαρινή ισημερία της προηγούμενης Τετάρτης. Προσέξτε μην υποπέσετε στο σφάλμα του φθόνου απέναντι σε όσους εξελιχθούν ταχύτερα από σας, γιατί κάτι τέτοιο εν τέλει θα επιφέρει στασιμότητα, την οποία δε χρειάζεστε καθόλου
Ο ανάδρομος Άρης και Ερμής συνεχίζουν να βάφουν γκρι την διάθεσή σας αλλά δεν θα επηρεάσουν την θετική εξέλιξη των ερωτικών σας. Πείτε ναι σε έξοδο την Κυριακή και σταματήστε να γκρινιάζετε για το πρωινό ξύπνημα της Δευτέρας.  

Καρκίνος

Αντισταθείτε στις βιαστικές κι αυθόρμητες αγορές. Ο πειρασμός είναι μεγάλος αλλά ως συνήθως λίγο αργότερα θα μεταμορφωθεί σε θλιμμένη μετάνοια. Η εαρινή ισημερία φύσηξε αέρα αισιοδοξίας στη ζωή σας, αφορμή που θα αφυπνίσει τα ερωτικά σας ένστικτα και θα σας φέρει ενώπιον νέων γνωριμιών. Προσοχή όμως, δεν είναι όλες άκακες.
Μην σπεύσετε να πείτε ναι σε επαγγελματικές προτάσεις που διατυπώνονται χαριτόλογα και ανεπίσημα. Εξετάστε πολύ προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο.  

Λέων

Μείνετε πιστοί στις αξίες σας, γιατί το Σάββατο θα δοκιμαστούν. Δεν είναι κακό να δοκιμάζετε νέα πράγματα, το ‘χετε ξανακάνει εξάλλου, αλλά επιβάλλεται να προτιμάτε την ασφάλεια από την άσκοπη επικινδυνότητα.
Ο Ουρανός στον Κριό προκαλεί απρόσμενες εξελίξεις την Κυριακή- θα παρατηρήσετε δε πως θα σας ιντριγκάρει κάποιο άτομο που συνήθως σας αφήνει παγερά αδιάφορους. Δώστε του μια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του, ακόμα κι αν τελικά δεν αξίζει τον κόπο.  
Παρθένος
Σας περιμένουν μεγάλες δοκιμασίες. Να είστε έτοιμοι να ζημιωθείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γιατί κάποια μεγάλη αγάπη μάλλον θα σας αποχαιρετίσει οριστικά. Η επίδραση του ανάδρομου Ερμή δεν βοηθάει την κατάσταση αλλά δεν είναι και αυτή που προκάλεσε το αρχικό πρόβλημα.
Θα χρειαστεί να παράσχετε βοήθεια όχι μόνο σε άτομα που θα την ζητήσουν αλλά και σ’αυτούς που διστάζουν να εξομολογηθούν την ανάγκη τους. Μην κάνετε πίσω, άλλωστε και η δική σας λύτρωση κάπου εκεί κρύβεται.  

Ζυγός

Εστιάστε στα επαγγελματικά σας, γιατί μια ομάδα ατόμων βασίζεται σε σας και δεν πρέπει να την απογοητεύσετε. Στα ερωτικά σας θα έχετε σκαμπανεβάσματα, τα οποία καλώς ή κακώς δεν οφείλονται σε σας, επομένως είναι λίγα αυτά που μπορείτε να κάνετε για να τα σταματήσετε. Η ευγένεια και η υποχωρητικότητα είναι δεδομένες πάντως.
Αποφύγετε τις υπερβολές στις δημόσιες σχέσεις σας. Καλό το PR αλλά αν δεν δουλεύετε στο Villa δεν ενδείκνυται για βιοπορισμό. Γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα δείτε ότι τα πάντα θα λειτουργούν πιο αρμονικά στο εξής.  

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Δία σημαίνει τύχη στα ερωτικά, την οποία πρέπει να απολαύσετε στο έπακρο. Μην φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι, μερικές στιγμές είναι για σας αποκλειστικά. Ευνοούνται και τα οικονομικά σας, συνθέτοντας μια πραγματικά ανεκτίμητη συγκυρία. Κανονίστε να τα θαλασσώσετε και μετά να κλαίγεστε πάλι!
Αν έχετε αμφιβολίες για κάποιον ή για κάτι, βεβαιωθείτε πως κάνατε ενδελεχή έρευνα πριν προβείτε σε αποφασιστικές κινήσεις και αποφάσεις.  

Τοξότης

Ο Ανάδρομος Άρης προκαλεί υπνηλία και κούραση. Κοιμηθείτε και ξεκουραστείτε όσο μπορείτε λοιπόν γιατί το Σαββατοκύριακο θα προκύψει μια καλή ευκαιρία που θα συνδυάζει την ερωτική με την οικογενειακή αποκατάσταση. Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε πως θα ξεκινήσετε σοβαρή σχέση είτε πως θα γνωρίσετε κάποιον μέσω ενός συγγενή.
Η Κυριακή προμηνύει μερικά επαγγελματικά προβλήματα, που μπορείτε ωστόσο να επιλύσετε με διεξοδικές τηλεφωνικές συζητήσεις. Μην τις αποφύγετε, θα είναι σωτήριες.  

Αιγόκερως

Μην αφήσετε την μέθη του Σαββάτου να επηρεάσει τα κρίσιμα θέματα της Κυριακής. Κοιμηθείτε καλά, πιείτε έναν καφέ ή ακόμη καλύτερα, αποφύγετε τη μέθη. Δώστε προσοχή σε ζητήματα υγείας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα πόδια και το κεφάλι σας.
Ίσως παρατηρήσετε αλλαγές, τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στα επαγγελματικά σας, τις οποίες καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε χωρίς διαμαρτυρίες. Τηλεφωνήστε σε αδέρφια ή γονείς, αν έχετε καιρό να επικοινωνήσετε μαζί τους. Έχουν κάτι να σας πουν.  

Υδροχόος

Παρότι η Αφροδίτη με τον Δία στον Ταύρο ευνοούν τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας, θα βιώσετε κάποιες σποραδικές διενέξεις στο σπίτι, οι οποίες όμως θα είναι προϊόντα χαζών παρεξηγήσεων.
Αποφύγετε τις μακρές συζητήσεις με αφεντικά ή συναδέλφους την Κυριακή. Καλύτερα να αφιερώσετε το χρόνο σας σε κάτι δημιουργικό και άσχετο με τα επαγγελματικά. Οι πνευματικές σας αναζητήσεις εντείνονται. Δοκιμάστε να διαβάσετε ενδιαφέροντα βιβλία ή ακόμα και να μιλήσετε με πνευματικά άτομα που εκτιμάτε.  

Ιχθείς

Βρίσκεστε στο οικονομικό σας peak, γι αυτό θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα ανοίγματα που κάνατε ή σκοπεύετε να κάνετε. Μην πετάτε λεφτά για να εντυπωσιάσετε (περιμένετε τουλάχιστον να φτωχύνουν οι άλλοι και να εντυπωσιάζονται εύκολα).
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σας προφυλάσσει από τη σύγχυση και τον εκνευρισμό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε νηφάλιοι με μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις. Την Κυριακή δείξτε επιμέλεια στην προετοιμασία του γεύματος γιατί μάλλον θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.


Πηγή: lifo.gr 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr