ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 16 Μαΐου

Δημοσίευση 16 Μαΐου 2012, 07:11 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 16 Μαΐου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Μαΐου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (16 Μαΐου 2012)
Κριός
Η μέρα χαρακτηρίζεται από νευρικότητα, η οποία οφείλεται κυρίως στην ανασφάλεια που σας προκαλεί ο/η σύντροφος (επίσημος/η ή μη). Πρέπει να δώσετε επιτέλους μια απάντηση στα ερωτήματα που αιωρούνται, ακόμη κι αν αυτή δεν προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη.
Η σταθερότητα που ζητάτε στα επαγγελματικά σας δεν απέχει πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά.  

Ταύρος

Κάποιος κοντινός φίλος βασίζεται πάνω σας και δεν λέτε να τον πάρετε στα σοβαρά. Το ξέρω πως έχουν σημάνει μέχρι στιγμής πολλοί άκυροι συναγερμοί, αλλά αυτή τη φορά σας χρειάζεται πραγματικά. Δώστε τόπο στην οργή.
Σε πολύ καλή κατάσταση τα ερωτικά σας. Επιτέλους έχετε το πάνω χέρι και θα κινήσετε τα νήματα με απολαυστικό τρόπο.  

Δίδυμος

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και τα νεύρα εκείνων που σκοπεύετε να ενοχλήσετε τεταμένα. Πρέπει να κινηθείτε πολύ προσεκτικά για να διεκδικήσετε το δίκιο σας, προσέχοντας τις λεπτές ισορροπίες και φυλώντας τα νώτα σας.
Μια απρόσμενη εξέλιξη (Ερμής είναι αυτός) θα φέρει εντάσεις στη σχέση σας και θα ειπωθούν πολλές κουβέντες που δεν εννοούνται.  

Καρκίνος

Η θέση σας απέναντι στα παιδιά είναι ζωτικής σημασίας αλλά και πολύ δύσκολη. Ό, τι κι αν σας συμβαίνει ( και ξέρουμε πως σας συμβαίνουν κάμποσα) δεν πρέπει να ξεχνάτε πως έχετε ευθύνη απέναντί τους και πρέπει να αποτελούν την προτεραιότητά σας.
Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους Ιχθείς. Έχουν έναν έμμεσο αλλά αποτελεσματικό τρόπο να επιβάλλονται.  

Λέων

Μην απευθύνεστε σε ακατάλληλα άτομα για να βρείτε τις απαντήσεις που μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε στα προβλήματά σας. Για μια μέρα ξεχάστε τις εξόδους και τις κοινωνικές φανφάρες και εστιάστε στα προσωπικά θέματά σας με προσήλωση και επιμέλεια.
Η Αφροδίτη συνθέτει ένα πολλά υποσχόμενο ερωτικό σκηνικό σήμερα, αλλά τίποτα δεν θα γίνει αν δεν βάλετε κι εσείς το χέρι σας.  

Παρθένος

Έχετε την τάση να κολλάτε με άτομα που δεν κάνουν για σας, είτε επειδή έχουν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης, είτε επειδή έχουν πλήρως αντίθετο τρόπο ζωής. Είναι ελκυστικό αυτό το αντιφατικό παιχνίδι αλλά η πείρα σας έχει δείξει πως έχει συνήθως ολέθρια εξέλιξη.
Ευχαριστήστε εκείνους που σας ευεργέτησαν- δεν τους είναι δεδομένη η ευγνωμοσύνη σας.  

Ζυγός

Σήμερα θα δείτε τα οικονομικά σας ζητήματα να τρέχουν με απρόσμενη ταχύτητα, όχι απαραίτητα προς τη σωστή κατεύθυνση. Επιλέξτε άτομα εμπιστοσύνης και εξαιρέστε ανθρώπους αναξιόπιστους- η εποχή δεν σηκώνει πολλά ρίσκα στα θέματα που κρίνουν το επίπεδο ζωής σας.
Ιδιαίτερη προσοχή στους Κριούς, από μειλίχιοι μπορούν πανεύκολα να γίνουν επιθετικοί.  

Σκορπιός

Η Σελήνη προκαλεί εναλλαγές στη διάθεσή σας που θα γίνουν αμέσως αντιληπτές από σύντροφο και φίλους. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες συγκινήσεις και να εστιάσετε στις πιο συμβατικές καταστάσεις σήμερα.
Περίεργο το πώς αλλάζουν οι απόψεις από μέρα σε μέρα. Τώρα που σας συνέβη κι εσάς, μην αμφιβάλλετε όταν συμβαίνει σε άλλους.  

Τοξότης

Δεν είναι η σωστή στιγμή να επαναστατήσετε βρίζοντας θεούς και δαίμονες. Όσο ανυπόφορη κι αν είναι η κατάσταση κάντε λίγη υπομονή, ειδικά αν βρίσκεστε σε επαγγελματικό (ή άλλο) περιβάλλον συνεχούς ελέγχου και παρατήρησης.
Ένας Υδροχόος προσπαθεί να σας πει κάτι αλλά δεν τον αφήνετε να ολοκληρώσει. Ίσως αξίζει τον κόπο…  

Αιγόκερως

Τα μάτια σας δεκατέσσερα για ατυχήματα σήμερα. Οι πλανήτες δεν είναι με το μέρος σας και η τύχη σας παίζει περίεργα παιχνίδια. Ο ασφαλής δρόμος είναι και ο πιο σωστός.
Επειδή παίζει έντονα το ενδεχόμενο αναπάντεχων συναντήσεων στο δρόμο, προετοιμαστείτε από τώρα. Μην κάνετε πως δεν βλέπετε, χαιρετίστε και μιλήστε τυπικά.
 
Υδροχόος
Η προσωπική σας ζωή θα ευνοηθεί από τη θέση του Άρη. Όπου πρέπει γίνεστε πιο επιθετικοί κι εκεί που απαιτείται γλυκύτητα καταφέρνετε να δείξετε το ευγενικό σας πρόσωπο (και όλοι ξέρουμε πως τελευταία κάνει συλλεκτικές εμφανίσεις).
Μην απαντήσετε σε προκλήσεις χωρίς νόημα, όσο κι αν σας “τρώνε”. Θα δείτε πως η ανωτερότητα μόνο σε καλό θα σας βγει.  

Ιχθύς

Κρατήστε τα πόδια σας γερά στο έδαφος. Όσο κι αν οι περιστάσεις δείχνουν ιδανικές, μη βιάζεστε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα γιατί θα πέσετε σε επικίνδυνες παγίδες.
Τα ερωτικά καλέσματα του Τοξότη βγάζουν μάτι (τοξότης άλλωστε είναι αυτός) αλλά δεν θα συνιστούσα να ανταποκριθείτε, αν αυτό που ψάχνετε είναι κάτι σοβαρό και μόνιμο.


Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr