ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 28 Μαΐου

Δημοσίευση 28 Μαΐου 2012, 01:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 28 Μαΐου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Μαΐου 2012)
Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Μαΐου 2012)
Κριός

Η ενέργεια που σας χαρίζουν οι πλανήτες είναι αναντίρρητη. Μένει μόνο να μάθετε να την αξιοποιείτε προς χρήσιμες κατευθύνσεις και όχι στην απλή και ρηχή διασκέδαση. Μην ξεχνάτε πως η τελευταία σπαταλάει δυνάμεις χωρίς να το καταλαβαίνετε.
Δεν θα λείψουν σήμερα οι καυγάδες στο πλαίσιο της σχέσης, οι οποίοι δυστυχώς είναι ενδεικτικοί μιας βαθύτερης κρίσης.  

Ταύρος


Μην εκπλαγείτε αν σήμερα αισθανθείτε κάπως αργοί στις κινήσεις και τις σκέψεις σας. Αυτή η τάση επιβράδυνσης είναι αποτέλεσμα της επιρροής του Ερμή αλλά σύντομα ένα γεγονός θα σας αφυπνίσει για τα καλά.
Το γεγονός πως συμφωνήσατε να παραμείνετε φίλοι δε σημαίνει πως μπορείτε κιόλας. Διακρίνετε τον ευσεβή πόθο από τη ρεαλιστική προσδοκία.  

Δίδυμος


Οι τακτικές μιας ολόκληρης ζωής είναι δύσκολο να αλλάξουν, αλλά στην περίπτωσή σας είναι μεγάλη ανάγκη να κάνετε την ανατροπή. Όσο απίθανο κι αν σας φαίνεται, ο συχνά ψυχαναγκαστικός τρόπος δράσης σας πρέπει να λάβει τέλος άμεσα.
Μην απομακρύνετε από χαζό πείσμα εκείνους που σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε. Η πορεία μαζί τους είναι κακοτράχαλη, αλλά είναι η μόνη που αξίζει τον κόπο.  

Καρκίνος


Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που σας κληροδοτεί ο Δίας είναι το κλειδί για να επιλύσετε ανώδυνα εκείνες τις φιλικές αντιπαραθέσεις που καιρό τώρα ίπτανται αλλά κάνετε σα να μην υπάρχουν. Μην αφήσετε αρνητικές καταστάσεις να διογκωθούν.
Μια κακή επιρροή είναι πάντα κακή επιρροή, όσο κι αν θυμίζει κινηματογραφική εμπειρία. Σοβαρευτείτε και προστατέψτε τον εαυτό σας.  

Λέων


Η έμφαση πρέπει τώρα να δοθεί στα επαγγελματικά. Ξεπεράστε προσωπικές φοβίες και κοινωνικές ντροπές και δείξτε την αξία σας. Ο φόβος του εξευτελισμού είναι πάντα παρών, αλλά του δίνετε υπερβολική σημασία.
Στοχεύετε ψηλά στα ερωτικά, αλλά λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο. Μην εμπιστεύεστε λόγια του αέρα- καλύτερα να περιμένετε έμπρακτες αποδείξεις.  

Παρθένος


Η Αφροδίτη ενισχύει την αύρα καινοτομίας που σας περιβάλλει και καλό θα ‘ταν να μην της πάτε κόντρα. Ειδικά στην παρούσα φάση της ζωής σας πρέπει να δοκιμάσετε (τηρώντας πάντα προφυλάξεις) ό, τι νέο σας παρουσιάζεται και να ξεχάσετε τα παλιά όσο γίνεται.
Δεν φταίτε εσείς αν κάποιος έλαβε ένα παλιό μήνυμα με καθυστέρηση. Ας υποστεί τις συνέπειες.  

Ζυγός


Η αρμονία των πλανητών σας αντανακλά την ανάγκη του σώματός σας για τόνωση και ενδυνάμωση. Μην απορρίπτετε την άσκηση τόσο αψήφιστα- δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να σας εκπλήξει ευχάριστα.
Η σχέση σας με έναν Ταύρο είναι τεταμένη. Μην φοβάστε να ψηλαφήσετε απαγορευμένα θέματα, μόνο έτσι θα λυτρωθείτε και οι δυο.  

Σκορπιός


Επικοινωνιακά, βρίσκεστε σε πολύ καλό σημείο στην (όποια) σχέση σας. Επιτέλους αρχίζετε να καταλαβαίνετε ακόμη κι εκείνα που δε λέγονται φωναχτά, αλλά υπονοούνται. Εκμεταλλευτείτε την πρόοδο αυτή και παγιώστε τώρα ό, τι θέλετε να έχετε για το μέλλον.
Καιρός να δουν μερικοί στο περιβάλλον σας πως όταν χρειαστεί τσιμπάτε και μάλιστα με επώδυνο τρόπο.  

Τοξότης


Έχει έρθει η ώρα να ξυπνήσετε και να δείτε την κατάσταση όπως πραγματικά έχει. Τα παραμορφωτικά φίλτρα ωραιοποίησαν αρκετές στιγμές στο παρελθόν, αλλά σας στέρησαν μεγάλο κομμάτι της αλήθειας. Ετοιμαστείτε για αρκετές εκπλήξεις λοιπόν.
Πρόοδος στα οικονομικά- φαίνεται πως τελικά γίνατε όχι μόνο αποδοτικότεροι αλλά και ικανότεροι σε θέματα διαχείρισης και αποφυγής σπατάλης.  

Αιγόκερως


Αν οι κοινωνικές γνωριμίες είναι αναπόφευκτο κομμάτι της δουλειάς σας, προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε με περισσότερο χιούμορ. Γενικά, έχετε την τάση να σοβαρεύετε απότομα και χωρίς λόγο, στερώντας από τον εαυτό σας την αυτονόητη χαλαρότητα που ταιριάζει σε μερικές στιγμές.
Κυνηγήστε άφοβα αυτόν/η που σας έκανε κλικ. Η μέρα ευνοεί ερωτικές ακρότητες, ακόμα κι αν δεν σημαίνουν κάτι σημαντικό για το μέλλον.  

Υδροχόος


Μην λέτε περισσότερα απ’ όσα πρέπει, ειδικά σε αναξιόπιστους ανθρώπους. Αυτή ροπή σας στη φλυαρία τις πιο ακατάλληλες στιγμές πρέπει κάπως να τιθασευτεί γιατί κινδυνεύετε να εκτεθείτε, χωρίς να έχετε βλάψει κανέναν.
Η μουσική μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστική. Απολαύστε την με τον τρόπο που ξέρετε και αφήστε τη να σας μιλήσει με τον τρόπο που ξέρει αυτή.  

Ιχθύς


Κρατάτε τον εαυτό σας συναισθηματικά φυλακισμένο κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Αφήστε τα εκφραστικά σας μέσα να σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει να φτάσετε και μην ενδίδετε στον πουριτανισμό και τα ταμπού.
Οι σχέσεις σας με τους γείτονες παίζουν σημαντικό ρόλο στη σημερινή μέρα. Πράξεις και παραλείψεις θα επιβραβευτούν ή θα τιμωρηθούν.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις