ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 25 Μαρτίου

Δημοσίευση 25 Μαρτίου 2013, 10:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 25 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Μαρτίου)
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Μαρτίου)
Κριός 

Βλέπεις τη ζωή με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι, αγαπητέ Κριέ. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, σε ευεργετεί με τη θετική της ενέργεια και θα μπορέσεις επιτέλους να υλοποιήσεις κάποια σχέδιά σου για το μέλλον.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Φρόντισε μόνο η αισιοδοξία σου να μην σε οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν, θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις, που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις αδιαλλαξία και έλλειψη υποχωρητικότητας απέναντι στους συνομιλητές σου, γιατί θα χάσεις βαθμούς στο θέμα της επικοινωνίας. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Καρκίνος

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε, και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Κάνε μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, άλλαξε τη διατροφή σου και θα δεις ότι έτσι θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Διάφορες συγκυρίες και οι ευχάριστες εξελίξεις, που θα σου χαρίσει η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το πρωί, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου, ψυχολογικά και σωματικά.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα έχεις κάποια υποτονικότητα, με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να ξεφορτωθείς εκκρεμότητες του παρελθόντος, γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις, που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή. Μπορείς να δρομολογήσεις ανάλογα τα θέματά σου, ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία στο μέλλον.

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα, αγαπητέ Παρθένε. Η θετική όψη του Ερμή με τον Ουρανό επηρεάζει τη διάθεσή σου, που θα είναι ανεβασμένη και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα, για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Ζυγός

Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, θα σου δώσουν πολλή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για την μελλοντική σου πορεία.

Σκορπιός

Για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές παγιωμένες απόψεις σου, αλλιώς δεν θα είναι εφικτό να φτάσεις στους στόχους σου. Μην κάνεις σήμερα σκέψεις που μπορεί να σε φθείρουν ψυχικά και μην βλέπεις τις καταστάσεις αρνητικά. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών σου. Το βράδυ, φρόντισε να περάσεις ευχάριστα.

Τοξότης

Αυτή η ημέρα πρόκειται να σε ευνοήσει σε πολλές καθημερινές σου ασχολίες, αγαπητέ Τοξότη, αρκεί όμως και εσύ από την μεριά σου να φροντίσεις να σταματήσεις να γκρινιάζεις για το παραμικρό ή να προκαλείς τα όρια αυτών που συναναστρέφεσαι. Συνειδητοποίησε ότι όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες, προσπάθησε να καταλάβεις τις ανάγκες των γύρω σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αιγόκερως

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, θα διακρίνεσαι από μεγάλη οργανωτικότητα και θα μπορέσεις να βάλεις σε μια σειρά πολλά θέματα, που σε άγχωναν στο παρελθόν. Οι αποδόσεις σου θα είναι πολύ καλές. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να διευθετήσεις και να λύσεις ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα. Κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου επιτρέψουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα, που είναι σε στασιμότητα. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και, με τη θετική όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Ουρανό να σε ευνοεί ιδιαίτερα, με λίγη παραπάνω προσπάθεια μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κατάστρωσε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Ιχθείς

Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, φίλε Ιχθύ, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, θα είναι πάρα πολλές. Πρέπει να κινηθείς πολύ άμεσα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τις προσδοκίες σου.

Πηγή: myastro.gr 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr