ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 27 Μαρτίου

Δημοσίευση 27 Μαρτίου 2013, 09:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 27 Μαρτίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Μαρτίου) 
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Μαρτίου) 
Κριός

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Κριέ, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν εκνευρισμούς. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Ζυγού, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία και τη θετική σου αντίληψη.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδια σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Δίδυμοι

Το πάθος σου για όσα πιστεύεις, αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο Άρης με τον Πλούτωνα και η Πανσέληνος στον Ζυγό, μπορεί να σε κάνουν να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Καρκίνος

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, φίλε Καρκίνε, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Τετάρτη. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην τα χάσεις.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του φιλικού σου Κριού μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Παρθένος

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που μπορεί να σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού.

Ζυγός

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.


Σκορπιός

Καλό είναι σήμερα, φίλε Σκορπιέ, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες στα θέματα που σε απασχολούν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, καθώς και η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Άρη και τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, θα φέρουν κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Τοξότης

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Τοξότη, και σήμερα θα θελήσεις να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η Πανσέληνος από τον Ζυγό θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικότερα κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε κρατά σε εγρήγορση, προκειμένου να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ενισχυμένη, αλλά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προγραμματίσου κατάλληλα, για να μην αιφνιδιαστείς.

Υδροχόος

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Υδροχόε, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση κυνήγησε τα όνειρά σου και μην κάνεις πίσω.

Ιχθείς

Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού αλλάζει τα δεδομένα και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Πηγή: myastro.gr 

 

 

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr