ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 18 Απριλίου

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2013, 09:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 18 Απριλίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια... (18 Απριλίου)
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια... (18 Απριλίου)
Κριός

Αυτήν η Πέμπτη θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα για σένα, φίλε Κριέ. Φυσικά, θα πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς και να ξεμπερδέψεις με τις υποχρεώσεις σου χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές πτυχές που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα, με αποτέλεσμα να προστατεύεις καλύτερα τα συμφέροντά σου, αλλά και να εξασφαλίζεις την ψυχική σου ηρεμία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει σήμερα από την πορεία σου, που έχεις τόσο επίπονα προγραμματίσει. Ακολούθησε την κρίση σου και πάρε τις αποφάσεις σου με γνώμονα την λογική σου και όχι τις συμβουλές που σου δίνουν οι οικείοι σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ποιο είναι το καλό σου.

Δίδυμοι

Η έντονη κοινωνική ζωή θα ανεβάσει σήμερα κατακόρυφα τα έξοδά σου, αγαπητέ Δίδυμε, και αυτό θα έχει άμεση συνέπεια στην τσέπη σου. Πρόσεξε λοιπόν περισσότερο, για να έχεις και στο μέλλον, και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Ο Άρης από τον Ταύρο γίνεται σύμμαχος σου και αυτή την εύνοια θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς, ώστε να κάνεις τώρα τα πολυπόθητα ανοίγματα στη ζωή σου.

Καρκίνος

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, φίλε Καρκίνε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάει τη διάθεση. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την κατάσταση προς την κατεύθυνση που θέλεις. Αυτή η Πέμπτη είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά του παρελθόντος και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς.

Λέων

Η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, αγαπητέ Λέων, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση και πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και ευπροσάρμοστος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς κι αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετά νεύρα και μεγάλη κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, να κοντρολάρεις όσο περισσότερο μπορείς τις αντιδράσεις σου και όλα θα πάνε μια χαρά. 

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να κάνεις μία ανασκόπηση στις επιθυμίες σου και να τις προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου, ώστε να καταφέρεις να τις πραγματοποιήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις, και ξανασκέψου τις εναλλακτικές που έχεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις, που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Ζυγός

Χρειάζεσαι περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Σκορπιός

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Σκορπιέ, και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, αν θέλεις να έχεις καλά αποτελέσματα στις προσωπικές σου συναλλαγές, και προτίμησε την διπλωματική οδό για να πετύχεις τα μέγιστα

Τοξότης

Σήμερα απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, αγαπητέ Τοξότη, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του αυτό τον καιρό. Οφείλεις να είσαι ήρεμος, για να μπορέσεις να διαχειριστείς σωστά και υπεύθυνα τις υποθέσεις σου

Αιγόκερως

Ασχολήσου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα της οικογένειας σου και μην αδιαφορείς, όσο κι αν αυτές οι καταστάσεις είναι ψυχοφθόρες για εσένα. Επίσης, αν δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές καλύτερα είναι να τις αποφύγεις, γιατί μπορεί να προκληθούν απρόοπτα και δυσάρεστα συμβάντα, που θα σου χαλάσουν την διάθεση.

Υδροχόος

Ρίξε σήμερα τους τόνους στις συζητήσεις που θα κάνεις, φίλε Υδροχόε, και μην φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με ήρεμη συμπεριφορά και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν άμεσα. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και να σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με διαφορετική, πιο θετική ματιά.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. 


Πηγή:myastro.gr