ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 24 Απριλίου

Δημοσίευση 24 Απριλίου 2013, 09:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έχεις άστρα... 24 Απριλίου
Facebook Twitter Whatsapp
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Απριλίου)
Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (24 Απριλίου)
Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, προκειμένου για να τελειώνεις κάποια θέματα πιο γρήγορα. Φρόντισε να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις. Η θέση της Σελήνης στο Ζυγό είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν να δρομολογούνται. Ορισμένα προβλήματα που μπορεί να αντιμετώπιζες στο οικογενειακό περιβάλλον φτιάχνουν κι αυτό σου προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα έρθουν στο προσκήνιο σκέψεις για τον εαυτό σου και τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Θα επιδεικνύεις ασυνήθιστα πνευματώδεις ικανότητες, σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας. Κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα θα σε βάλουν σε έννοιες, όμως αν ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί τους, είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν καλό, δίνοντας σου απαντήσεις σε κάποια προβλήματα που έχεις.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κινήσου με βάση τη λογική και χωρίς συναισθηματισμό, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις ρήξεις και προβλήματα, που θα προκληθούν από εξωγενείς παράγοντες, που δεν είχες υπολογίσει. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάποιες χαρούμενες ειδήσεις που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Λέων

Ο δυναμισμός σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα σήμερα, αγαπητέ Λέων, το ίδιο και το πείσμα σου. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις όλα τα εφόδια για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε λίγο τον παρορμητισμό σου, γιατί κινδυνεύεις να πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα και μετά θα το μετανιώσεις.

Παρθένος

Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, αγαπητέ Παρθένε, θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από κάποια γεγονότα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Εκδήλωσε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις, αλλά χωρίς να χάνεις το μέτρο!

Ζυγός

Μία καλή Τετάρτη ξημερώνει για εσένα, φίλε Ζυγέ, με πολλές εξελίξεις, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μην φοβηθείς να πεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και βάλε τώρα τις βάσεις για πιο υγιείς και ευχάριστες καταστάσεις. Μην διστάσεις επίσης να απομακρύνεις από τη ζωή σου τα άτομα που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτε περισσότερο, εκτός από ένα όμορφο παρελθόν.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις πολλές ανησυχίες για το αν έχεις κάνει καλά κάποια πράγματα το τελευταίο διάστημα. Μην ανησυχείς άδικα, γιατί θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και σιγά σιγά θα συνειδητοποιήσεις πως τελικά, τις είχες ανάγκη τις αλλαγές που έκανες, γιατί δεν υπήρχε καλύτερη διέξοδος στα προβλήματά σου. Θα δεις ότι από εδώ και πέρα θα έρθουν τόσο καλά τα πράγματα, που δεν θα το πιστεύεις. Και μην ξεχνάς που και που να ρίχνεις και καμιά ματιά σε φιλικά σου πρόσωπα, που έχετε χαθεί.

Τοξότης

Θα νιώσεις κάποια ανησυχία σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, για κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Μην διστάσεις να ζητήσεις και τη συμβουλή των δικών σου ανθρώπων.

Αιγόκερως

Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία για σένα, και μην παραασχολείσαι μαζί τους. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Υδροχόος

Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη, αγαπητέ Υδροχόε, και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Στο τέλος της ημέρας, θα αισθάνεσαι μεγάλη ικανοποίηση από τις αποδόσεις σου.

Ιχθείς

Αυτήν την Τετάρτη έχεις πολύ θάρρος και μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα με ευκολία, αγαπητέ Ιχθύ. Ευκαιρία είναι λοιπόν να καταστρώσεις καινούργια σχέδια για το μέλλον. Η επιτυχία τους είναι σχεδόν εξασφαλισμένη. Τα δικά σου άτομα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Πηγή: myatro.gr