ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... 26 Ιουλίου

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2013, 10:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουλίου 2013, 09:16
Έχεις άστρα... 26 Ιουλίου
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ( 26 Ιούνιου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ( 26 Ιούνιου)

Κριός

Η σημερινή μέρα θα φέρει τη δικαίωση, αγαπητέ Κριέ, σε αρκετούς τομείς όπου μέχρι τώρα έχεις κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για την περαιτέρω εξέλιξη τους.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, θα μπορέσεις σήμερα να προωθήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις αυτά που θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα.

Δίδυμοι

Η σημερινή Παρασκευή, φίλε Δίδυμε, σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για σένα. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος. Ωστόσο, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Λέων

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, φίλε Λέων, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η μέρα ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι για να αποφύγεις στιγμιαία λάθη.

Παρθένος
 
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που σε απασχολούν ακόμη. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την ενέργειά σου και κινήσου δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.
 
Ζυγός
 
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια για το μέλλον, αν δεν τελειώνεις με τις παρούσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.
 
Σκορπιός
 
Αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ανακουφίσουν με την πορεία που θα λάβουν. Είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.
 
Τοξότης
 
Αν είσαι Τοξότης, είσαι σε μια καλή μέρα, αλλά και σε μια καλή περίοδο. Μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος, σε κάποια απρόοπτα που θα συμβούν λόγω της σημερινής αρνητικής όψης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που ρίχνει… χρυσόσκονη στα πράγματα. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.
 
Αιγόκερως
 
Καλό είναι σήμερα να κάνεις μια ανασκόπηση, φίλε Αιγόκερε, σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Για να μη σε πάρει από κάτω, μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα εκείνα που σου έφεραν τα αποτελέσματα που ζητούσες.
 
Υδροχόος
 
Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, φίλε Υδροχόε, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Άκουσε το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις!
 
Ιχθείς
 
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, το άγχος και η ένταση χτυπάνε κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όρια σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.
Πηγή: myastro.gr

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr