ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα...(25 Σεπτέμβρη)

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2013, 08:20 / Ανανεώθηκε 26 Σεπτεμβρίου 2013, 08:55
Έχεις άστρα...(25 Σεπτέμβρη)
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Σεπτέμβρη)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Σεπτέμβρη)

Κριός

Ο ερχομός κάποιων καινούργιων ευκαιριών, σηματοδοτεί μια εποχή ανανέωσης για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Νιώθεις την ανάγκη να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους και γενικότερα, να διώξεις από πάνω σου τη νωθρότητα των παλιών καταστάσεων που πέρασες. Οι πλανήτες βοηθούν στην κοινωνικότητά σου και θα σε μεταμορφώσουν σε πόλο έλξης, για εκείνους που σε ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Σήμερα σε περιμένει αρκετό τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να τελειώνεις τις δραστηριότητες που έχεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Και αν θέλεις πραγματικά να τελειώνεις, προσπάθησε να δεις τα θέματα που σε απασχολούν πιο πρακτικά και μην κολλάς τόσο πολύ στις λεπτομέρειες. Άλλωστε, μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ θετική και οι επιτυχίες που θα έχεις, θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Δίδυμοι

Ξεκινάει μια ημέρα που θα δεις πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο, αγαπητέ Δίδυμε. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο καλή, που θα έχεις έντονο το αίσθημα της δημιουργίας. Κινήσου ανάλογα. Και στην κορυφή όλων βάλε τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία, με τις πολλές υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, μην φοβηθείς να ριψοκινδυνέψεις κάποιες φορές και φρόντισε να παραμείνει αναλλοίωτη η αυτοπεποίθησή σου. Μην κάνεις πίσω, ό,τι και αν σου πουν, αλλά βάλε πλώρη για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις στο μυαλό σου. Θα δεις ότι έρχονται πάρα πολλές ευκαιρίες στον δρόμο σου. Το μόνο που σου απομένει, είναι να τις αρπάξεις, για να έχεις όλη την επιτυχία με το μέρος σου.

 
Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα προσπαθήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε καταπιέζουν και σε κουράζουν ψυχικά. Ταυτόχρονα, έχεις πολύ εκνευρισμό για τις υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Όμως, μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος, που οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, με πολύ μεγάλη ευκολία.

 

Παρθένος

Αναζήτησε μια καλλιτεχνική διέξοδο σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μέσω της οποίας θα μπορέσεις να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα και την ψυχολογική σου διάθεση. Η τέχνη, τα όνειρα και οι πνευματικές αναζητήσεις, ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Βέβαια, μετά από όλα αυτά πρέπει να ξανασυγκεντρώσεις το μυαλό σου και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά, ώστε να δώσεις άμεσες λύσεις σε κάποια φλέγοντα ζητήματα αυτής της περιόδου.

 

Ζυγός

Θα θέλεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές, σε τομείς και θέματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν ψυχικά, αγαπητέ Ζυγέ, και θα σου παρουσιαστούν μια σειρά από ευκαιρίες, για να το πετύχεις αυτό. Επίσης, σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα κάποια ζητήματα, που αφορούν στην οικογένειά σου. Ωστόσο, καλύτερα να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, για θέματα που αφορούν το κοινό σας μέλλον.

 
Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα, φίλε Σκορπιέ. Θα μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία ενδέχεται να παρουσιαστεί. Φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, για αυτά που θέλεις να τακτοποιήσεις. Επίσης, φρόντισε να διώξεις το άγχος που έχεις, για υποθέσεις που είναι σε στασιμότητα. Μπαίνεις σε μια περίοδο που όλα θα πάνε καλύτερα και πολλές καταστάσεις θα βρουν τις ιδανικές λύσεις.

 
Τοξότης

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου, αγαπητέ Τοξότη, γίνονται αιτία να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα επικίνδυνα. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να καταφέρεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προσπάθειές σου θα πάνε χαμένες.

 
Αιγόκερως

Αυτή την περίοδο, θα μπορέσεις να πετύχεις πολλά πράγματα που ήταν αδύνατα στο παρελθόν, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Αρκεί μόνο μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Φρόντισε να προγραμματιστείς και να ζητήσεις τη γνώμη δικών σου ατόμων.

 
Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να διορθώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος, αγαπητέ Υδροχόε. Γι’ αυτό επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και έχεις συμμάχους τους πλανήτες, για να δεις τα σχέδιά σου να πραγματοποιούνται.

 
Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δραστηριότητες που έχεις με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να ξέρεις ότι είναι μία ημέρα που θα αποδειχτεί πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να νιώσεις καλύτερα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους, για όλα αυτά που σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου.

 
Πηγή: myastro.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr