ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα... (28 Φεβρουαρίου)

Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου 2014, 08:10 / Ανανεώθηκε 1 Μαρτίου 2014, 10:55
Έχεις άστρα... (28 Φεβρουαρίου)
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Φεβρουαρίου).

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Φεβρουαρίου).

Κριός

Αν είσαι Κριός, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή χάρη, σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

 
 
Ταύρος

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, όσον αφορά στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες.

 
 
 
Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, φίλε Δίδυμε. Γενικά, θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα και αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει, παρά μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός, και θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις.

 
 
Καρκίνος

Η σημερινή Παρασκευή σου προκαλεί αρκετή ανασφάλεια, φίλε Καρκίνε, και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

 
 
Λέων

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει, φίλε Παρθένε, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως, θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος. Έτσι, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

 
 
 
Παρθένος

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει, φίλε Παρθένε, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως, θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος. Έτσι, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά.

 
 
Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα σου προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

 
 
Σκορπιός

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Σκορπιέ, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

 
 
Τοξότης

Πολλές είναι οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν, φίλε Τοξότη, και η σημερινή ημέρα ίσως σε κάνει να τις δεις με μία άλλη οπτική, πιο τραγική. Μέχρι το απόγευμα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, το πλανητικό σκηνικό σε παραπλανά και θολώνει τη λογική σου. Καλό θα είναι λοιπόν να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις την μελαγχολική σου διάθεση να σε ρίξει. Συνάντησε αγαπημένα σου άτομα, συζήτησε μαζί τους και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

 
 
Αιγόκερως

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, αγαπητέ Αιγόκερε, ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτήν την Παρασκευή και να μην μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.

 
 
Υδροχόος

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

 
 
Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, αυτή η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

 
 
Πηγή: myastro.gr