ARTS AND THE CITY

Έχεις άστρα...(5 Μαρτίου)

Δημοσίευση 5 Μαρτίου 2014, 08:52 / Ανανεώθηκε 6 Μαρτίου 2014, 08:10
Έχεις άστρα...(5 Μαρτίου)
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Μαρτίου). 

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Μαρτίου). 


Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε πολλά θέματα, που θέλεις να τελειώνεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

 
Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού, αρχίζουν να λύνονται σιγά σιγά και αισθάνεσαι καλύτερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς, που έχεις παραμελήσει τελευταία.

 
Δίδυμοι

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε χαρακτηρίζει μια έντονη αντικειμενικότητα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

 

Καρκίνος

Η σημερινή Τετάρτη είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση, αγαπητέ Καρκίνε. Έτσι θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να τα υλοποιήσεις στο μέλλον, με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

 

Λέων

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει τη σημερινή ημέρα, φίλε Λέων, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα, που μπορεί να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό σου.

 

Παρθένος

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου, αγαπητέ Παρθένε, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι.

 
Ζυγός

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου, αγαπητέ Ζυγέ, και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να στρέψεις προς όφελός σου κάποιες προβληματικές καταστάσεις, που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Δείξε ψυχραιμία, φέρσου διπλωματικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

 

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, ενδέχεται να προκληθούν λάθη από βιασύνη και έντονες συζητήσεις, εξαιτίας της ανυπομονησίας ή της ανησυχίας σου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να πολεμήσεις για αυτά που θέλεις και πιστεύεις ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Καλά θα κάνεις να το πράξεις, όμως δεν χρειάζεται να βγάζεις περισσότερο ανταγωνισμό απ' όσο χρειάζεται.

 

Τοξότης

Κάποια γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Τοξότη, που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώνεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις και προπάντων, μην απαισιοδοξείς.

 

Αιγόκερως

Σήμερα θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία, φίλε Αιγόκερε. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά και ηρεμία. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

 
Υδροχόος

Σταμάτα να αγχώνεσαι και για το πιο ασήμαντο συμβάν που γίνεται στην ζωή σου, φίλε Υδροχόε, και γίνε λίγο πιο αισιόδοξος. Η καθημερινότητά σου έχει ήδη μπει σε μία σειρά και καλό θα είναι να την ευχαριστηθείς και να γίνεις πιο δημιουργικός, τώρα που μπορείς. Η ημέρα, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου, είναι καλή, τόσο για αυτά που θες να δρομολογήσεις όσο και για την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

 

Ιχθείς

Η σημερινή ημέρα θα είναι περίεργη για εσένα που ανήκεις στους Ιχθείς, και πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και να μην κινείσαι παρορμητικά. Πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς. Αν θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες που ζεις και κινείσαι, πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα και να μην περιμένεις από το μαγικό ραβδάκι να σου ανανεώσει την ζωή.

 
 
Πηγή: myastro.gr