current views are: 34

8 Μαΐου 2018
Δημοσίευση15:56

Νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ στην περιοχή Αγ. Ιωάννη Ρέντη

Έχει παρουσία 20 χρόνων στον χώρο του σπιτιού και 12 καταστήματα λιανικής στο ενεργητικό της

Δημοσίευση 15:56’

Έχει παρουσία 20 χρόνων στον χώρο του σπιτιού και 12 καταστήματα λιανικής στο ενεργητικό της

Το 12ο κατάστημα της εταιρίας ΔΙΑΦΑΝΟ άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε την καλοκαιρινή σεζόν στην περιοχή Αγ Ιωάννη Ρέντη, παρουσία πλήθος κόσμου και πολλών επώνυμων φίλων της εταιρείας που κατέκλεισαν το νέο της κατάστημα.

Η εταιρεία ΔΙΑΦΑΝΟ, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα με είδη για το σπίτι, μέλος του ομίλου επιχειρήσεων CONSTANTINOU GROUP, χαρακτηρίζεται από τις άξιες του ομίλου που είναι η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία, η ακεραιότητα και η εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της. Σκοπός της εταιρίας ΔΙΑΦΑΝΟ και με το νέο κατάστημα, είναι να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό του, ποιοτικά προϊόντα με ψηλά αισθητικά κριτήρια στις πιο συμφέρουσες και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με παρουσία 20 χρόνων στον χώρο του σπιτιού και με 12 καταστήματα λιανικής στο ενεργητικό της (Αγ. Παρασκευή, Αγ. Δημήτριο Athens Metro Mall, Αθήνα Notos home, Άλιμος, Μαρούσι The Mall Athens, Ν. Ερυθραία, Ταύρος Athens Heart, Θεσσαλονίκη, Κρήτη-Χανιά, Λάρισα, Ξάνθη) γίνεται το μεγαλύτερο ελληνικό «brand» με είδη για κάθε χώρο του σπιτιού. Μέσα από ολοκληρωμένες γκάμες προϊόντων, ο καταναλωτής βρίσκει αξιόπιστες λύσεις στο χώρο του επίπλου, διακοσμητικών, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών και λευκών ειδών.

Νέο κατάστημα ΔΙΑΦΑΝΟ Λ. Πειραιώς 161 και Φλέμινγκ, στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Ρέντης. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: www.diafanostores.gr


σχετικα αρθρα