current views are: 13

15 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση14:17

MAT FASHION στο The Mall Athens

Ζήστε μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία

Δημοσίευση 14:17’

Ζήστε μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία

Τo κατάστημα MAT FASHION στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens εγκαινίασε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και γιόρτασε την κολεξιόν “Summer me” με τις mat. Fashionistas.

Η αγαπημένη σας real size μόδα παρέα με την εκρηκτική Κατερίνα Ζαρίφη, την survivor girl Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την εντυπωσιακή Μπέσσυ Αργυράκη με την ταλαντούχα κόρη της Εβελίνα Νικολίζα, την αριστοκρατική Δήμητρα Παπανδρέου και την γεμάτη θετική ενέργεια Σοφία Βογιατζάκη επισκέφτηκαν το κατάστημά μας στο πιο fashion εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από την “πασαρέλα” της mat. η Εύη Αδαμ, η Νόνη Δούνια, η Τζένη Μπότση, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Παναγιώτα Βλαντή και η Τζόυς Ευείδη που απέδειξαν την αγάπη τους για την αισθητική της εταιρείας και μας έδωσαν τον πιο Mat εαυτό τους. Δοκίμασαν ρούχα της καινούργιας συλλογής και έκαναν δυναμικούς συνδυασμούς .

Με επιρροές από τις διεθνείς τάσεις της μόδας, τα έντονα συναισθήματα, τη ζωή, το ελληνικό καλοκαίρι η mat. fashion αποτυπώνει τα πιο σύγχρονα και stylish looks για την real size γκαρνταρόμπα.

Ζήστε μια ιδιαίτερη αγοραστική εμπειρία, στο πιο hot σημείο, στο 2ο επίπεδο του The Mall Athens, σε έναν χώρο που συνδυάζει το κλασσικό με το σύγχρονο στοιχείο. Το mat. store ξεχωρίζει για την αισθητική του και το ιδιαίτερο design του αναδεικνύοντας τις καθαρές γραμμές, τα βιομηχανικά υλικά, και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιήθηκαν, όπως το ξύλο, διακοσμημένο με vintage επιρροές από την δεκαετία του ’40.

Αν θέλετε να απολαύσετε όλα τα στιγμιότυπα του party, επισκεφθείτε τη σελίδα της mat. στο Facebook: facebook.com/matfashion και στο Instagram: instagram.com/matfashion.


σχετικα αρθρα