ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

''Ωρα της Γης'' για τα ''Resorts'' παγκοσμίως

Δημοσίευση 21 Μαρτίου 2011, 10:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
''Ωρα της Γης'' για τα ''Resorts'' παγκοσμίως
Facebook Twitter Whatsapp

Ενεργή συμμετοχή στην "Ώρα της Γης" θα έχουν τα δυο ξενοδοχεία του Astir Palace Resort στη Βουλιαγμένη.

Ενεργή συμμετοχή στην "Ώρα της Γης" θα έχουν τα δυο ξενοδοχεία του Astir Palace Resort στη Βουλιαγμένη.

Κλείνοντας τα φώτα για μια ώρα την επόμενη εβδομάδα στις 26 Μαρτίου στις 20:30 μμ, το Arion Resort & Spa και το The Westin Athens θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για ένα καλύτερο μέλλον στον πλανήτη, όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Η Ώρα της Γης θα έχει την ισχυρή υποστήριξη από τα ξενοδοχεία της Starwood Hotels & Resorts σε όλο τον κόσμο. Μέχρι στιγμής, περισσότερα από 130 ξενοδοχεία στην Ευρώπη της Starwood Hotels & Resorts στην Ευρώπη, Αφρική, και Μέσης Ανατολής έχουν δεσμευθεί να συμμετέχουν στην Ώρα της Γης, ενώ πολλά περισσότερα αναμένεται να ενταχθούν στο επόμενο διάστημα.

Η Ώρα της Γης είναι ένα παγκόσμιο λαΐκό κίνημα που ενθαρύνει τα άτομα, επιχειρηματίες και κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο να προβούν σε θετικά μέτρα για το περιβάλλον και να γιορτάσουν την δέσμευσή τους στον πλανήτη, κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Στο αποκορύφωμα της Ώρας της Γης 2011 θα δούμε τα πιο χαρακτηριστικά μνημεία του κόσμου να σκοτεινιάζουν για μία ώρα, καθώς και εκατοντάδες εκατομμύριων ανθρώπων κάθε φυλής, θρησκείας, κουλτούρας, κοινωνικής στρωμάτωσης, γενιάς και γεωγραφικού προσδιορισμού, να σβήνουν τα φώτα, σε έναν παγκόσμιο εορτασμό του πλανήτη

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις