ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επιχείρηση καθαρισμού στη Λεωφόρο Σχιστού απο το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Χαϊδαρίου

Δημοσίευση 16 Ιουνίου 2011, 17:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επιχείρηση καθαρισμού στη Λεωφόρο Σχιστού απο το Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Χαϊδαρίου
Facebook Twitter Whatsapp
Με την επιβολή προστίμων, σε όσους εναποθέτουν απορρίματα και μπάζα στη Λεωφόρο Σχιστού, προειδοποιεί ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο οποίος πρόσφατα σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου, προχώρησε σε συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού κατά μήκος της Λεωφόρου, από το ύψος της Γρ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι, έως την Καβάλας, στο Σκαραμαγκά.
Με την επιβολή προστίμων, σε όσους εναποθέτουν απορρίματα και μπάζα στη Λεωφόρο Σχιστού, προειδοποιεί ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο οποίος πρόσφατα σε συνεργασία με το Δήμο Χαϊδαρίου, προχώρησε σε συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού κατά μήκος της Λεωφόρου, από το ύψος της Γρ. Λαμπράκη στο Κερατσίνι, έως την Καβάλας, στο Σκαραμαγκά. Συνεργεία του δήμου, καθάρισαν τα ρείθρα των πεζοδρομίων από τα ξερά χόρτα και απορρίμματα, ενώ απελευθέρωσαν τα δύο μεγάλα παρακείμενα πάρκινγκ από τόνους μπάζα.

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής, συναντήθηκε πρόσφατα με τον αντιπεριφερειάρχη Λεωνίδα Αθανασιάδη, όπου συμφωνήθηκε η από κοινού προσπάθεια για υπαγωγή των έργων επέκτασης του δικτύου όμβριων υδάτων στις γειτονιές της Χαραυγής, της Δραπετσώνας και του Αγίου Γεωργίου, στα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Παράλληλα, με ενέργειες του αντιδημάρχου για θέματα καθημερινότητας του πολίτη, Νίκου Οικονομάκη, συνεχίζεται ο καθαρισμός του δικτύου σε όλο το Δήμο.