ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Διάκριση στον Δήμο Αγίου Νικολάου για την ανάπλαση του οικισμού «Λιμνών»

Δημοσίευση 23 Ιουλίου 2011, 13:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Διάκριση στον Δήμο Αγίου Νικολάου για την ανάπλαση του οικισμού «Λιμνών»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Δήμος Αγίου Νικολάου Λασιθίου για πρώτη φορά, συμμετείχε στο Πρόγραμμα "Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας" ("European Destinations of Excellence" - EDEN V), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αναδείχτηκε ως ο 3ος επιλαχών προορισμός του φετινού διαγωνισμού για την ανάπλαση του διατηρητέου παραδοσιακού οικισμού "Λιμνών", σύμφωνα με την βαθμολογία που συγκέντρωσε η πρόταση που υποβλήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης.
Ο Δήμος Αγίου Νικολάου Λασιθίου για πρώτη φορά, συμμετείχε στο Πρόγραμμα "Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας" ("European Destinations of Excellence" - EDEN V), της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αναδείχτηκε ως ο 3ος επιλαχών προορισμός του φετινού διαγωνισμού για την ανάπλαση του διατηρητέου παραδοσιακού οικισμού "Λιμνών", σύμφωνα με την βαθμολογία που συγκέντρωσε η πρόταση που υποβλήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση, η οποία θα προβάλλει το Δήμο Αγίου Νικολάου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ το τουριστικό υλικό - φωτογραφίες και πληροφορίες - του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιμνών αλλά και σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι αφιερωμένη στο πρόγραμμα EDEN.

Στην τελετή βράβευσης του ελληνικού προγράμματος EDEN, που θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών τη Δευτέρα 25.7.2011, στις 10.30 το πρωί, θα παρευρεθεί η πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λιμνών κ. Ρούλα Λεμπιδάκη για να παραλάβει την τιμητική διάκριση.-

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr