ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Επέκταση του βιολογικού καθαρισμού στα Χανιά

Δημοσίευση 26 Σεπτεμβρίου 2011, 16:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επέκταση του βιολογικού καθαρισμού στα Χανιά
Facebook Twitter Whatsapp
H ένταξη της επέκτασης και ολοκλήρωσης του βιολογικού Κισάμου στο "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον" με το ποσό των 11 εκατ. ευρώ ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο Κισάμου.
H ένταξη της επέκτασης και ολοκλήρωσης του βιολογικού Κισάμου στο "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον" με το ποσό των 11 εκατ. ευρώ ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο Κισάμου. "Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που ειδικά αυτήν την πολύ δύσκολη εποχή λαμβάνει αυτό το πολύ μεγάλο ποσό των 11 εκατ. ευρώ προκειμένου να επεκταθεί και να ολοκληρωθεί διασφαλίζοντας το περιβάλλον στον κόλπο της Κισάμου", ανέφερε o γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης, Μάρκος Πατρελάκης, ενώ ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης επεσήμανε ότι "με την ολοκλήρωσή του το έργο εγγυάται καθαρό περιβάλλον και την απορρύπανση της περιοχής".

Το έργο αφορά ένα μεγάλο μέρος των οικισμών του πρώην Δήμου Μηθύμνης που θα αποκτήσουν αποχετευτικό δίκτυο, το δημοτικό διαμέρισμα Πλάτανου στο οποίο θα επεκταθεί το δίκτυο και όλο το σχέδιο πόλης Κισάμου όπου λείπουν πάρα πολλά δίκτυα.

Επίσης, όπου έχουν διανοιχτεί οι δρόμοι προβλέπεται να τοποθετηθούν δίκτυα, ενώ θα κατασκευαστούν 4 αντλιοστάσια επιπλέον.