ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εθελοντές γεμίζουν δέντρα τη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση 1 Οκτωβρίου 2011, 17:50 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Εθελοντές γεμίζουν δέντρα τη Θεσσαλονίκη
Facebook Twitter Whatsapp
Με τα μηνύματα «Φυτεύουμε ένα δένδρο αφήνουμε μια κληρονομιά» και «Κάποτε εδώ υπήρχε ένα δέντρο», η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελευθέρων Χώρων προχώρησε στη σήμανση των κενών δενδροδόχων στις δενδροστοιχίες της 1ης Δημοτικής Κοινότητας.
Με τα μηνύματα «Φυτεύουμε ένα δένδρο αφήνουμε μια κληρονομιά» και «Κάποτε εδώ υπήρχε ένα δέντρο», η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Ποιότητας Ζωής και Ελευθέρων Χώρων προχώρησε στη σήμανση των κενών δενδροδόχων στις δενδροστοιχίες της 1ης Δημοτικής Κοινότητας. Προηγήθηκε η αποτύπωση της κατάστασης των δεντροδόχων 49 κεντρικών δρόμων της πόλης, με πρωτοβουλία των εθελοντών του προγράμματος «Είμαι πολίτης και όχι απλά κάτοικος» της Χ.Α.Ν.Θ και τη συνδρομή των εθελοντών πρασίνου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση σήμανσης κενών δενδροδόχων στις δενδροστοιχίες της 1ης Δημοτικής Κοινότητας συμμετείχαν πάνω από 100 εθελοντές, οι οποίοι περπάτησαν τους κεντρικούς άξονες και με ειδικές ταμπέλες προχώρησαν στη σήμανση 200 και πλέον κενών δενδροδόχων. Η συνεργασία θα συνεχιστεί με τη φύτευση των δένδρων σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Πηγή: newsbeast.gr