ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Νέα ζωή για τον μικρό Justin

Δημοσίευση 4 Αυγούστου 2013, 13:01 / Ανανεώθηκε 4 Αυγούστου 2013, 13:59
Νέα ζωή για τον μικρό Justin
Facebook Twitter Whatsapp

Μέχρι πριν από λίγους μήνες ο γάτος της φωτογραφίας, που ονομάστηκε Justin, δεν είχε γνωρίσει παρά μόνο την πιο άγρια πλευρά της ανθρώπινης φύσης: τον Απρίλιο κάποιος τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά μέσα στη μέση του δρόμου, στη Philadelphia των ΗΠΑ. 
 

Μέχρι πριν από λίγους μήνες ο γάτος της φωτογραφίας, που ονομάστηκε Justin, δεν είχε γνωρίσει παρά μόνο την πιο άγρια πλευρά της ανθρώπινης φύσης:τον Απρίλιο κάποιος τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά μέσα στη μέση του δρόμου, στη Philadelphia των ΗΠΑ. 

Ο Justin ήταν τότε τεσσάρων ή πέντε εβδομάδων και υπέστη εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο ένα τρίτο του σώματός του, κυρίως στην πλάτη και το κεφάλι του, όπως μεταδίδει το CBS.

Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρεθεί το καμένο δέρμα και τελικά ο μικρός τα κατάφερε και ανάρρωσε πλήρως.

Τον περασμένο μήνα η ζωή του χαμογέλασε καθώς βρήκε καινούριο σπίτι και υιοθετήθηκε από μία νεαρή γυναίκα. 

«Έχει πολλή ζωντάνια και κάθε μέρα είναι γι’ αυτόν ευκαιρία για περιπέτειες και γεμάτη αγάπη. Είναι πολύ γλυκός», δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας πως ο γάτος δεν είναι θύμα αλλά μαχητής. 

«Τα κατάφερε», είπε χαρακτηριστικά. 

Οι αρχές προσφέρουν 6.000 ευρώ αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις