Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Μανιτάρια με πατάτες και κάρι

Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2011, 07:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μανιτάρια με πατάτες και κάρι
Facebook Twitter Whatsapp
Μανιτάρια με πατάτες και κάρι Υλικά
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
1 μελιτζάνα σε κύβους
250 γρ. φρέσκα μικρά μανιτάρια
2 κουταλιές σούπας κάρι
150 ml ζωμό λαχανικών
400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
Ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ' ένα μεγάλο, βαθύ τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πατάτα. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 7 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι οι πατάτες ν’ αρχίσουν να μαλακώνουν. Ρίχνουμε στο τηγάνι τη μελιτζάνα και τα μανιτάρια και τα αφήνουμε για άλλα 8 λεπτά. Προσθέτουμε το κάρυ, το ζωμό και το γάλα και μαγειρεύουμε για άλλα 15 λεπτά. Σερβίρουμε πάνω σε ρύζι basmati και στολίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr