Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ομελέτα με τυρί και ντομάτα

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2012, 21:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ομελέτα με τυρί και ντομάτα
Facebook Twitter Whatsapp
Ομελέτα με τυρί και ντομάτα Υλικά
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
200 γραμμ. φέτα σε τρίμματα
8 αυγά
1 φλιτζ. γάλα
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
 
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι 26 εκ. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ανακατεύοντας τακτικά. Όταν μαραθούν τα λαχανικά προσθέτουμε τις ντομάτες και ανακατεύουμε.
 
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τη φέτα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Περιχύνουμε τα υλικά με το μείγμα αυγών.
 
Ανάβουμε το γκριλ. Ψήνουμε την ομελέτα μέχρι να σταθεροποιηθεί για λίγα λεπτά. Βάζουμε το τηγάνι κάτω από το γκριλ για να ροδίσει η επιφάνεια για λίγα λεπτά. Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί και πράσινη σαλάτα.

μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά


Πηγή: argiro.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr