Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Γλυκόξινα λαχανικά

Δημοσίευση 21 Μαρτίου 2012, 08:21 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γλυκόξινα λαχανικά
Facebook Twitter Whatsapp
Γλυκόξινα λαχανικά

Υλικά: 

  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 2 πράσινες πιπεριές
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2 κλωνάρια σέλινο
  • 200 γρ. μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 12 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 κ.τ.σ. τζίντζερ σκόνη
  • 1/2 λεμόνι -το χυμό του-
  • 4 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.τ.σ. μέλι


Εκτέλεση:

  1. Κόβουμε τις πιπεριές, τα κολοκυθάκια και τα λοιπά λαχανικά σε λωρίδες.
  2. Ανακατεύουμε το τζίντζερ, το σκόρδο με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το ξίδι και το λεμόνι.
  3. Προσθέτουμε το λάδι στο γουόκ ή σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά ανακατεύοντας συνεχώς για 10'.
  4. Περιχύνουμε με την σάλτσα, και σερβίρουμε.


Πηγη: lovecooking.gr
 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr