Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Στραπατσάδα

Δημοσίευση 24 Μαρτίου 2012, 08:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Στραπατσάδα
Facebook Twitter Whatsapp
Στραπατσάδα Υλικά:

  •  5 αβγά
  • 3 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες στον τρίφτη
  • 1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
  • 1 κουτ. σούπας βιτάμ
  • 1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
  • Αλάτι/πιπέρι/ρίγανη
  • Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο


Εκτέλεση:
 


  1. Ρίχνουμε σε φαρδύ τηγάνι την σάλτσα ντομάτας με τα μπαχαρικά, το βούτυρο και το σκόρδο .
  2. Αφήνουμε για 5-10 λεπτά να πάρει μερικές βράσεις και να δέσει ελαφρώς.
  3. Προσθέτουμε τα αβγά χτυπημένα με τη φέτα.
  4. Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μαζί με την σάλτσα.
  5. Όταν σφίξουν τα αβγά και ανακατευτούν με την σάλτσα καλά, τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα γαρνίρουμε με τον μαϊντανό.


Πηγή: lovecooking.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr