Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2013, 08:02 / Ανανεώθηκε 20 Ιουλίου 2013, 08:55
Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι
Facebook Twitter Whatsapp

Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι

Υλικά

  • 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
  • 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
  • 500 γραμμάρια ριγκατόνι
  • 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τις στραγγίζουμε καλά.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.

 

Πηγή: sidagi.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις