
Facebook
Twitter
Whatsapp
Ριγκατόνι με τσένταρ και κασέρι
Υλικά
- 250 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
- 50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
- 500 γραμμάρια ριγκατόνι
- 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
- 50 γραμμάρια τσένταρ τριμμένο
Εκτέλεση
-
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνέχεια τις στραγγίζουμε καλά.
-
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.
Πηγή:
sidagi.gr
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις