Η ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Τηγανιά τσιγγάνικη με λουκάνικο και πάπρικα

Δημοσίευση 6 Μαρτίου 2014, 07:01 / Ανανεώθηκε 5 Μαρτίου 2014, 20:45
Τηγανιά τσιγγάνικη με λουκάνικο και πάπρικα
Facebook Twitter Whatsapp

Υλικά

  • 1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα, κομμένα σε ροδέλες
  • 3 πιπεριές κόκκινες, κομμένες σε ροδέλες
  • 2 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε φέτες
  • 6 - 7 μανιτάρια λευκά, κομμένα σε φέτες
  • αλάτι, λίγο κόκκινο, γλυκό πιπέρι
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • ½ φλ. λευκό κρασί
  • λίγο ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρουμε τα λουκάνικα μαζί με τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και το λευκό κρασί και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα και αλατίζουμε ελαφρά αν χρειαστεί. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο κόκκινο, γλυκό πιπέρι.

Πηγή: agelioforos