Κρέμα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά
Νηστίσιμο και vegan!
Δημοσίευση 21:30’
Υλικά συνταγής
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 1/2 φλιτζάνι ρόφημα αμυγδάλου
- /4 φλιτζανιού στέβια, μέλι η σιρόπι αγαύης
- 1/2 φλιτζάνι κακάο
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1 μπανάνα σε ροδέλες
Εκτέλεση συνταγής
- Ανακατεύετε το ρόφημα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
- Καθαρίζετε το αβοκάντο και πολτοποιείτε τη σάρκα του μαζί με το κακάο. Προσθέτετε το ρόφημα αμυγδάλου-γλυκαντικού και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε την κρέμα σε δύο μπολ ή ποτήρια και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρετε με ροδέλες μπανάνας.
ολες οι ειδησεις
- Μακελειό στη Μόσχα: Οι εκκλήσεις στα social media για 95 αγνοούμενους – 500 σφαίρες βρέθηκαν στο χώρο
- ΑΑΔΕ: Έρχεται η Εφορία των ακινήτων στις 8 Απριλίου
- Ζωγράφου: Διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο όπου στεγάζεται υπηρεσία του Κτηματολογίου
- Η ώρα του βασιλιά: Ο Κάρολος θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα – Το δώρο έκπληξη στην Καμίλα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr