current views are: 12

7 Αυγούστου 2020
Δημοσίευση21:30

Κρέμα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, γάλα και αυγά

Νηστίσιμο και vegan!

Δημοσίευση 21:30’

Νηστίσιμο και vegan!

Υλικά συνταγής

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 1/2 φλιτζάνι ρόφημα αμυγδάλου
  • /4 φλιτζανιού στέβια, μέλι η σιρόπι αγαύης
  • 1/2 φλιτζάνι κακάο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 μπανάνα σε ροδέλες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Ανακατεύετε το ρόφημα αμυγδάλου και το γλυκαντικό σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει.
  2. Καθαρίζετε το αβοκάντο και πολτοποιείτε τη σάρκα του μαζί με το κακάο. Προσθέτετε το ρόφημα αμυγδάλου-γλυκαντικού και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε την κρέμα σε δύο μπολ ή ποτήρια και αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρετε με ροδέλες μπανάνας. 

σχετικα αρθρα