current views are: 12

2 Αυγούστου 2021
Δημοσίευση20:40

Καγιανάς, η καλοκαιρινή στραπατσάδα

Επειδή το καλοκαίρι, παρά τα παροδικά αστραπόβροντα, είναι εδώ και μάλιστα θα είμαστε σε λίγο στην “καρδιά” του οι άφθονες ολόγλυκες ντομάτες θα ζητούν αξιοποίηση και ο καγιανας είναι από τους απολαυστικότερους τρόπους για να “πιάσουν τόπο”.

Δημοσίευση 20:40’

Επειδή το καλοκαίρι, παρά τα παροδικά αστραπόβροντα, είναι εδώ και μάλιστα θα είμαστε σε λίγο στην “καρδιά” του οι άφθονες ολόγλυκες ντομάτες θα ζητούν αξιοποίηση και ο καγιανας είναι από τους απολαυστικότερους τρόπους για να “πιάσουν τόπο”.

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ)

4 μέτριες ώριμες ντομάτες 4 μεγάλα αυγά (σε αυτή τη συνταγή έβαλα 5 γιατί ήταν μικρά τα δικά μου) ελαιόλαδο (περίπου 120 ml) 1 γεμάτο κουτάλι του γλυκού ζάχαρη (προαιρετικά) 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ ντομάτας (προαιρετικά) αλάτι, πιπέρι, ρίγανη ξερή

Δείτε το βίντεο


σχετικα αρθρα